2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 109 پست
الهی عزیزم💔بخاطر شرایط و استرسی که داری احتمالا این خوابارو میبینیسعی کن قبل خواب فکرت ازاد باشه به ...

نمیدونم واقعا🥲🤦🏻♀️خودم حس میکنم دارم کنترلش میکنم استرسمو ولی این خوابا دست بردار نیستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درد دارم نمیدونم عفونته چه کوفتیه هزار بار رفتم دستشویی

خیلی بدهههه

من هرشب کارم شده ژلوفن بخورم بگیرم بخوابم

چون فقط ژلوفن از پس این درد برمیاد..

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

الهی❤️خداتو شکر کن مثل من دوسال پشت کنکور نموندی دانشگاتو میری🥲من که رسما تو خونه دیوونه شدم هم افس ...

بخدا بعضی وقتا میگم کاش پشت میموندم

تاپیکام نگاه کن چقدر دو دلمم🥲

هدف خاصی داری پشت موندی؟

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

بخدا بعضی وقتا میگم کاش پشت میموندمتاپیکام نگاه کن چقدر دو دلمم🥲هدف خاصی داری پشت موندی؟

دختر پرستاری خیلی خوبههههه خیلیییی توروخدا فکر کنکورو از سرت بیرون کن نابود میشی

نه هدف خاصی ندارم عزیز افسردم بخاطر افسردگی نمیتونم متمرکز باشم و درست درس بخونم

تا میام درس بخونم همش یچیزی میشه حالم بد میشه

میخوام شروع کنم قرص بخورم ولی یکی بهم گفت این قرصا خودشون از صدتا افسردگی عوارضش بیشتره گفت ورم میاره خواب اوره اصلا کلا بهمت میریزه

منم الان موندم تو این وضعیت

همشم تقصیر پدرمه این اوضاع

چون من اصلا اصلاااااا از رشته تجربی خوشم نمیومد میدونستم تواناییشو ندارم به اجبار خانواده رفتم تو این رشته

الانم با وجود اینکه دو سال پشت کنکورم و با کلی خوندن درصدام بالا ۱۰ نمیاد،نمیخوان باور کنن که من استعدادشو ندارم میگن تو نمیخونی تو کم کاری میکنی میگن معلوم نیس بجای درس خوندن چیکار میکنی که نمیتونی تست بزنی...

خلاصه که بدجور گیر افتادم🥲

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....