2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم اتفاقق؟

یکی خوده بوشهر خونه منفجر شده یکی هم روستای کره بنذ مغازه منفجر شده سه سوختگی منجر به مرگ بوده ک دوسه نفر هم تونستن فرار کنن از دیروز تاحالا اینقدر ناراحتی کردم براشون ک نگو چند وقت پیشم یه تصادف وحشتناکی بود چون سر خودمم اومده بود تلفنی اینقدر خانوادش راهنمایی کردم دعا کردم شکر خدا بردن شیراز درحال درمان و بهوش اومد زنده در رفته تاالان

یکی خوده بوشهر خونه منفجر شده یکی هم روستای کره بنذ مغازه منفجر شده سه سوختگی منجر به مرگ بوده ک دوس ...

واییی یا خدا..چرا من تو خبرا ندیدیدم همچین چیزیو😭😭خدا بیامرزتشون و خدا رحم کنه و به اونایی ک زنده موندن😭😭

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

خدا ب خانوادهاشون صبر بده چی میکشن😭💔

بین شون نیستم ولی منم زجر کشیده هستم حس میکنم ازمن خیلی بدترن من دوسال پیش یه دورانی گذروندم ک اگه بابام مرده بود اینقدر فشار روحی روانی رومون نبود اینقدر زجر کشیدیم از تو شیراز تا تو خونه مون اینقدر تحت فشار بودیم ک با هر عمل و هر بهوش اومدنی در بیمارستان بلند میشدیم با گریه شکر خدا میکردیم شبای محرم دسته رد میشد ما عزاداری و دعا میکردیم

فکرکن منه 21ساله موهام سفید شد الان نزدیک به24سالگی هستم موهام جلوش غرق سفیدی تو یک هفته موهات سفید شه بدون چ زجری کشیدم

بین شون نیستم ولی منم زجر کشیده هستم حس میکنم ازمن خیلی بدترن من دوسال پیش یه دورانی گذروندم ک اگه ب ...

الهی عزیزمم..خدا به همه اعضای خانوادت تن سالم بده همچنین خودت..خیلی سخته تو بیمارستانا آواره بشی و دستت ب حایی بند نباشه

متاسفانه بعضی دردا ک عمیقن میتونن بدجوری پیرت کنن حتی تو 20سالگی

نمیدونم این اتفاقا حکمته قسمته چیه ولی کاش آدم بمیره ولی نبینه حال بد خانوادش رو

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

الهی عزیزمم..خدا به همه اعضای خانوادت تن سالم بده همچنین خودت..خیلی سخته تو بیمارستانا آواره بشی و د ...

ممنونم عزیزم

وااای نصیب دشمنم نکنه خیلی سخته بیش از حد سخته من توان اینکه بگم بابام چ بلایی سرش اومد ندارم ازاولش اشک و گریه دوسال بیشتره ک ازش گذشته ولی تا الان نتونستم یکبار درموردش بدون بغض و گریه توضیح بدم جلو هرکسی باشه باید گریه کنم اینقدر سخت گذشت ک همون تایم شوهرم رئیس ایستگاه آتش نشانی بود سر هر صحنه باید میرفت با سرعت میرفتیم ک برسیم من اینقدر برا اون فرد و خانوادش دعا میکردم ک فکر نمیکنم حتی خود خانواده هم دعا نمیکرد اینجوری

یه خواننده هس میگه من یه شبه کل موهام سفید شد و پیر شدم اون سر گذشت منه خیلی حرفه چهارروز حتی پلک روهم نزاری فقط گریه و دعا کنیاااا حتی خمیازه هم نمیومد برام اینقدر وارد شک استرس ناراحتی بودیم ک حتی متوجه نبودیم چهارروز ما خواب نداشتیم تو یک هفته نزدیک به ده کیلو کم کردم مثل یه مرده متحرک شدم خانواده شوهرم وقتی منو دیدن از همدیگه میپرسیدن این خودشه میگفتن شاید اقوام باشه اینقدر استرس ناراحتی داشتم یهو بدنم شروع میکرد به لرزیدن شدیددددد میومدن منو میگرفتن ماساژ میدادن تا نلرزم