2777
2789

از ۲۸ سالگیش تا الان همونطوری مونده

ولی خیلی سختی کشیده

خیلی روزای سخت گذرونده

میگه من اگه برمیگشتم عقب حتما یه بیزینس راه مینداختم

واقعا دارم فکر میکنم اگه مامانم یه شغل داشت چقد زندگیش عوض میشد

چقد بهتر میتونست زندگی کنه

یه زمانی بابام خیلی پولدار بود خودش میگه میتونست با پولای بابام یه مزون یا سالن زیبایی خیلی بزرگ باز کنه

ولی متاسفانه نرفت دنبالش

همیشه میگه یه کاری یاد بگیر که بتونی ازش پول دربیاری هرجا که هستی

تنها نصیحتش به من همینه من از همین ۱۷ سالگی رفتم دنبال شغل (در کنار درس)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واییی من عاشق مامانای جووونممم وایب خوبی میگیرمممم ازشوننننن.میتونیییی عکسشو بذاری من ببینممممم😍😍😍😍😍😍تولدشممم مبارکهههه خدابرات حفظش کنههه

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

سنی نداره بیچاره !

39 سال !!! جوونه

همسن ایشون تازه دارن عروس میشن

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

خب سنی نداره همسن مامانت ازدواج نکرده هنوز

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️