2777
2789
عنوان

خواستگار هم قد آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 36 پست
قربونت برم خنده تمسخر نبود اینکه نوشتین ریزشش به چشم خواهر قشنگ اومده برام جالب بود چون خودمم برادر ...

متوجه شدم تمسخر اميز نبود عزيزم. بدم نيومد😄😘

اره. كلا داداشا تو چش خواهرا هميشه قشنگن.

اخه مثلا خودش و زنش خيلي دنبال اينن كه بره بكاره يا مثلا پر تر بشه.

ولي من هميشه بهش ميگم كه يعني هم خيلي تاثير نداره و هم بهش مياد. از جلو و دو طرف داره ريخته ميشه. اوكيه از نظر من😂

مثل امير تو سريال دلدادگان موهاش داره ميريزه با همين بيژن تو سريال انام.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نه

حقیقتش

والا ی خواستگار داشتم تپل و هم قد و خیلی تیره

ولی پووووولداااار

رد کردم چندین باار زنگ زد، اومد حرف زدیم هرچی گذشت اصلااا ب. دلم ننشست

بهترین کارو کردم

عزیزم ازدواج اولینزنکته اش اینه ک طرفت ب دلت بشینه و حداقل معیارهارو داشته باشه،نمیگم اون مرد بده، ولی کیس هایی هستن ک بهترن و میتونن بیشتر راضیت کنن

چون اولین معیاار ازدواج کفویت ظاهریه

تو مشاوره مذهبی و غیر مذهبی برای ازدواج هم بری همینو بات میگن ،من ارشدمشاوره خانواده ام، اصلا کار درستی. نیس با کسی ازدواج کنی ک ظاهرش ک اولین معیار ازدواجه،مورد پسندت نیس

مگر اینکه همه جوره بپذیری

مثلا فرد دیگه ای غیر شما با قد زیر 160 اید مناسب این اقا باشه

قد بلند مرد حس امنیت ب زن میده، منظورم بلندتر بودن مرد نسبت ب زنه ،. ولی شرایط متفاوت و استثنایی هم هست ک اون دیگ مفصله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متوجه شدم تمسخر اميز نبود عزيزم. بدم نيومد😄😘اره. كلا داداشا تو چش خواهرا هميشه قشنگن. اخه مثلا خود ...

ای خودا ، اره الگوی ریزشای ارثی همین شکلیه از جلو و بغل میریزن ، امیدوارم تنشون سالم باشه و خدا برای هم نگهتون داره

ای خودا ، اره الگوی ریزشای ارثی همین شکلیه از جلو و بغل میریزن ، امیدوارم تنشون سالم باشه و خدا برای ...

ممنون از دعاي قشنگت عزيزم. مرسي😘🌷

شما هم ان شاءالله بهترين تصميم رو بگيري و خوشبخت بشي گلم❤️

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.