2777
2789
عنوان

خواستگار هم قد آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب😂 ایشالا سلامت باشن

😂جدي ميگم. چرا ميخندي.

اخه واقعا بعضيا موهاشون وقتي ميريزه هم درست ميريزه هم بهشون مياد.

من حتي تو بازيگرا هم زياد ديدم.

يعني به چشمم خيلي عاديه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

مگه میخاهی با بقیه ازدواج کنی که برات مهم هستنزود بچسب به همین پسره چون الان اوضاع خیطه کشور با کمبو ...

میخاهی❌

می خواهی✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

تناسب داریم از اکثر ابعاد سنشون ۴ سال بالاتره ولی شخصیت بسیار پخته و آگاهی دارن

ببینید عزیزم اگر واقعا قد این آقا باعث میشه که براتون جذابیت ظاهری نداشته باشن بنظرم خیلی بیشتر فکر کنید چون بالاخره مهمه که اون فرد به دلتون بشینه و براتون جذاب باشه در ضمن سنی هم ندارید خاستگارهای بهتری هم ممکنه بیاد براتون که ملاک های ظاهری شما رو داشته باشه، اما اگر قد ایشون باعث از بین رفتن کشش شما نمیشه یا خیلی براتون مطرح نیست و شرایط این آقا برای شما ایده آله و فکز میکنید تا به الان کیس خیلی خوبی بوده براتون و احتمالش کمه در آینده کیس های در همین اندازه خوب یا بهتر براتون بیاد بنظرم بی دلیل و فقط بخاطر قد ردش نکنید

😂جدي ميگم. چرا ميخندي. اخه واقعا بعضيا موهاشون وقتي ميريزه هم درست ميريزه هم بهشون مياد. من حتي تو ...

قربونت برم خنده تمسخر نبود اینکه نوشتین ریزشش به چشم خواهر قشنگ اومده برام جالب بود چون خودمم برادر دارم هرچقدرم قیافش عوض شه برام عزیز میمونه وگرنه حرفتون درسته💫

ببینید عزیزم اگر واقعا قد این آقا باعث میشه که براتون جذابیت ظاهری نداشته باشن بنظرم خیلی بیشتر فکر ...

الان به دلم نشسته نگرانم ۱۰ سال دیگه موهاش نریزن اون موقع به دلم نشینه🥲