یه خواستگار دارم همه چیش خوبه خیلی مهربونه و دوستمم داره فقط دوتا مشکل هست یکی اینکه تقریبا هم قدیم ایشون حدود ۱۷۰ من ۱۶۹ ۱۶۸ ، یکی اینکه موهاش داره با یه سرعت آهسته ای میریزه الان ۲۷ سالشه و مو خیلی داره ها ولی ژن ریزش مو و علائمو داره . تو نگاه بقیه چطوریه
مگه میخاهی با بقیه ازدواج کنی که برات مهم هستنزود بچسب به همین پسره چون الان اوضاع خیطه کشور با کمبو ...
میخاهی❌
می خواهی✔️
پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف میکنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمیکنم مگر اتفاقی
تناسب داریم از اکثر ابعاد سنشون ۴ سال بالاتره ولی شخصیت بسیار پخته و آگاهی دارن
ببینید عزیزم اگر واقعا قد این آقا باعث میشه که براتون جذابیت ظاهری نداشته باشن بنظرم خیلی بیشتر فکر کنید چون بالاخره مهمه که اون فرد به دلتون بشینه و براتون جذاب باشه در ضمن سنی هم ندارید خاستگارهای بهتری هم ممکنه بیاد براتون که ملاک های ظاهری شما رو داشته باشه، اما اگر قد ایشون باعث از بین رفتن کشش شما نمیشه یا خیلی براتون مطرح نیست و شرایط این آقا برای شما ایده آله و فکز میکنید تا به الان کیس خیلی خوبی بوده براتون و احتمالش کمه در آینده کیس های در همین اندازه خوب یا بهتر براتون بیاد بنظرم بی دلیل و فقط بخاطر قد ردش نکنید