2777
2789
عنوان

تبریک روز مادر به مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 73 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین کارو بکن که دوستمون گفت.وقتی سالی سه بار دو شب خونشون می مونی و میان یک هفته مهمونت می شن معلوم ...

اونا تو بدترین شرایط زندگیم پشت منو خالی کردن یبار به من زنگ نزدن هیچجا بهم ارزش ندادن

این رفت و آمد ها هم فقط بزوره که بگن ما هر چی بخواین انجام میدم اصلا خونه ی من میان انگار صاحب خونه هستن به همه چی دست میزنن نه اجازه نه چیزی

بخدا که برای منم کارد به استخوان رسیدهوقتی من تازه عروس هزار بار بی احترامی ببینم چجوری بهش زنگ بزنم ...

اگر شوهرت مرد خوبیه زنگ بزن دیگه در اصل داری ب همسرت احترام میذاری

فقط نکته اینه

با تلفن خودت زنگ نزن هر وقت شوهرت زنگ زد بهش بگو گوشی رو بده منم تبریک بگم

و بگو خواستم تولد حضرت زهرا این عید رو تبریک بگم بهتون

اگر شوهرت مرد خوبیه زنگ بزن دیگه در اصل داری ب همسرت احترام میذاری فقط نکته اینه با تلفن خودت زنگ نز ...

باشه عزیزم اگر شوهرم زنگ زد جلوی خودم همین کارو میکنم

به نظرتون به شوهرم بگم که برای مادرم کادو نخره اینجوری دیگه اونم نمیتونه چیزی بگه

بنظر من قبلش بهش بگو چقدر فکر خوبیه که میگی برای مامانت هدیه بخریم خوشحالم که مادرم در ذهنت خوب بوده که دوست داشتی براش هدیه بخریم برای مامانت هم بخر ولی انتظار اینکه من به مامانت زنگ بزن و نداشته باش اگه گفت چرا من احترام بذارم تو نه بگو چون مامان من مثل مامان تو بفکر خرابی زندگیمون نبود دوست هم نداری به مامان من کادو بدی نده

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
باشه عزیزم اگر شوهرم زنگ زد جلوی خودم همین کارو میکنم

بگو خواستی زنگ بزنی باهم باشیم

من چند ساله دارم همین کار کردم و بعدش کلا ارتباط تلفنی رو قطع کردم یعنی دیگه هیچ وقت با خط خونه و موبایل خودم بهش زنگ نزدم ... حال و احوالم خواستم بگم با خط شوهرم بوده و هست

حتی اگر شوهرم حواسش نبود از سرکار زنگ میزد

میگفتم نه قبول نیست ما خونواده ایم باید یه بار دیگه زنگ بزنی منم تبریک بگم

حالا ممکنه شوهرت بگه سلام مامان خوبی زنگ زدم خانومم میخواد تبریک بگه... مردا گیجن راستشو سریع میگن 😁 اونوقت ب نظر میاد شوهرت مجبورت کرده و همین یعنی تو نمیخواستی و میشه برگ برنده

بعد مامانش میگه زنتو مجبور کردی زنگ بزنه؟ شوهرت میکه نه اتفاقا خودش گفت ! بعد مامانش میگه چرا با خط خودش زنگ نزد؟

بعد شوهرت میاد میگه چرا با خط خودت نزدی

تو هم میگی من همینم ب احترام تو گفتم زنگ بزنیم چون دل خوشی ندارم و فقط بخاطر تو تبریک گفتم و اینکه باید بدونی همیشه مراسمها رو از خونه دوتایی باهم ب خونواده تبریک بگیم نه تک تک