چرا براخودتون ارزش قائل نیستین میبینید طرف ب زنش وفا نکرده اینهمه برابدست اوردنش تلاش کرده میزراتش کنارچ انتظاری دارین!؟ من خودم قربانی این قصیه توروخداا نفرین وآه ی زن رو نندازین پشت زندگیتون هرشبم گریه اخه چرا؟! شوهرمن ک تکلیفش مشخص... ولی بی انصافا نمیگم همه ولی یسری ازدخترا واقعا بی ذاتن اخه موندم نمیترسید کارماشوببینید من ک دارم جدامیشم ولی مطمعنم شوهرم بااونم نمیمونه
دو طرف باید تلاش کنند نمیشه اولش بیای بکی عاشقتم میمیرم برات بعد اینکه عشق و حالتو کردی زرتی بگی طلا ...
چه تلاشی ؟اونایی که به دروغ میگن دوستت داریم بخاطر چیز دیگه آمدن پست هستن اشغال شکی توش نیست ولی مثلا تلاش کنه طرف مقابلش دوست داشته باشه همچین چیزی شدنی هست علاقه زورکی میشه
بعضیا اومدن گفتن حالشون از نرا بهم میخوره ،بعضیام گفتن متاهلن ،با کمال احترام ،شمایی که متاهلی توی م ...
شوهرمن کلا ادم رفیق بازی ببین اولویت اونا هستن چندسالل همین من فکرکردم ادم شده توجمع رفیقاشم هررچیزییی ک فکرکنیداتفاق میوفته هی گفتم نکن اینکارو گفت تومیخوای محدودم کنی من خوشی نداشته باشم تهش شد اینی ک میبینید خانوادشم ک میگفتن گیرمیدی!! باباپسرتون معتادشده چ گیری طرف زن داره دختربازی میکنی اخه این گیر؟!