2777
2789
عنوان

برام سوال چرایسری ازدخترای مجرد میرن بامرد متاهل برام سوال واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 219 پست
اره دقیقا بهانست خیلی خسته شده میتونست ی مدت بره ی وری آروم بشه دوباره برگرده تو فک میکنی دلیلش چیه ...

ببین اینابهانست بخدا مث شوهرخودم ک همه غلطی کردچقدرکوتاه اومدم ندید کلا میخوادعشق وحال کنه،، شوهرتوبهترمیشناسی رفیق بازه؟؟ اهل خیانت هست؟

🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اینابهانست بخدا مث شوهرخودم ک همه غلطی کردچقدرکوتاه اومدم ندید کلا میخوادعشق وحال کنه،، شوهرتوب ...

رفیف باز تیس

خیانت و من چیزی تو گوشیش ندیدم اما تو این ۷ ماه خبر ندارم ولی بازم فک نمیکنم خبری باشغ

دو طرف باید تلاش کنند نمیشه اولش بیای بکی عاشقتم میمیرم برات بعد اینکه عشق و حالتو کردی زرتی بگی طلا ...

چه تلاشی ؟اونایی که به دروغ میگن دوستت داریم بخاطر چیز دیگه آمدن پست هستن اشغال شکی توش نیست ولی مثلا تلاش کنه طرف مقابلش دوست داشته باشه همچین چیزی شدنی هست علاقه زورکی میشه

بعضیا اومدن گفتن حالشون از نرا بهم میخوره ،بعضیام گفتن متاهلن ،با کمال احترام ،شمایی که متاهلی توی م ...

شوهرمن کلا ادم رفیق بازی ببین اولویت اونا هستن چندسالل همین من فکرکردم ادم شده توجمع رفیقاشم هررچیزییی ک فکرکنیداتفاق میوفته هی گفتم نکن اینکارو گفت تومیخوای محدودم کنی من خوشی نداشته باشم تهش شد اینی ک میبینید خانوادشم ک میگفتن گیرمیدی!! باباپسرتون معتادشده چ گیری طرف زن داره دختربازی میکنی اخه این گیر؟!

🕊✨🤲🏻

رفیف باز تیس خیانت و من چیزی تو گوشیش ندیدم اما تو این ۷ ماه خبر ندارم ولی بازم فک نمیکنم خبری باشغ

ببین اگربحثاتون زیاده سرهمون خب ی دلیلشم دهن بینیش مطمعن باش

🕊✨🤲🏻

دو طرف باید تلاش کنند نمیشه اولش بیای بکی عاشقتم میمیرم برات بعد اینکه عشق و حالتو کردی زرتی بگی طلا ...

ببین کسی ک فقط بخاطر هوس میادجلو صدتای منو توام عوص کنه همین ربطی ب دوست داشتن نداره این دوستمون اصرار داره ک شوهرم منودوست نداشته وزورکی انگارایشون بهتراززندگی من باخبرن

🕊✨🤲🏻