2777
2789
عنوان

برام سوال چرایسری ازدخترای مجرد میرن بامرد متاهل برام سوال واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 220 پست
خب دیک ما هم بحث زیاد داشتیم اما من کلا کاری ب رفیق بازیشو اینا نداشتم کلا گیر بهش نمیدادم فقط سر خا ...

بهانست، ببین ما سررفیقاش درگیربودیم چون میدونستم تواون جمع کثافت کاری میکنن مواد دختربازی مشروب هی گفتم بابا نکن درست نیس بدتر رفت سمتشون اخرم شد این اخرم گفت تومعتادم کردی!؟!!! گفتم من یا جمع رفیقات

🕊✨🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلا سمتم میومد این سری دیک نه مشخصه از مادرش دستور صادر شده طلاقم بده ۷ ماهه نیست وکیل کرفته کاراشو ...

ای خدااخه اینا مردن!!! مهریتوبگیری هاا البته اگردوسش داری خوبیاش بیشترعجله نکن، واسطه فرستادن ک درست بشه؟

🕊✨🤲🏻

کی گفته زندگی بدون عشق علاقه میشه من منظورم به این خانم نیست کلی گفتم زندگی مگه شوخیه مگه یکی دوروزه ...

اره مرد و زن هر ذو باید اول فکراشونو کنن بعد بیان جلو

جا زدن دیک چیع این وسط مگ زندکی مردم بچه بازیه

طلاق خیلی لطمه های زیادی میزنه

ای خدااخه اینا مردن!!! مهریتوبگیری هاا البته اگردوسش داری خوبیاش بیشترعجله نکن، واسطه فرستادن ک درست ...

من دوسش دارم ولی اونا کلا نمیخان من باشم

بعد واسطه بفرستن؟ مادرشوهرم عمدا خراب کرد طلاق بگیریم

وقتی شما فهمیدین واکنشش چی بود

مث همیشه گردن نگرفت تاچندماه ولم کرد هی پیعام ک اره توافقی جدابشم منم صبرم لبریز شد مهریه ونفقه اجرا گداشتم بعدشکایت اومد گفت بجا درست کردن رفتارت شکایت کردی؟!!! گفتم گندزدی بدهکارتم هی میومد سمتم من ساده گفتم حتما میخوادتغییرکنه هی قول الکی

🕊✨🤲🏻

کی گفته زندگی بدون عشق علاقه میشه من منظورم به این خانم نیست کلی گفتم زندگی مگه شوخیه مگه یکی دوروزه ...

پس از همون اول باید به خانوم میگفت من دلم پیشت نیس دلسردش میکرد قبل ازدواج

من دوسش دارم ولی اونا کلا نمیخان من باشم بعد واسطه بفرستن؟ مادرشوهرم عمدا خراب کرد طلاق بگیریم

خانواده شوهرمنم میدونن پسرشون چ گندایی زده هیچکس واسطه نشد، میفهممت چ حالی داری ولی نگذر سخت بگیر بزارسخت بگذره بهش تابفهمه چکارکرده

🕊✨🤲🏻

بهانست، ببین ما سررفیقاش درگیربودیم چون میدونستم تواون جمع کثافت کاری میکنن مواد دختربازی مشروب هی گ ...

اره دقیقا بهانست

خیلی خسته شده میتونست ی مدت بره ی وری آروم بشه دوباره برگرده

تو فک میکنی دلیلش چیه نمیخاد زندگی کنه

مث همیشه گردن نگرفت تاچندماه ولم کرد هی پیعام ک اره توافقی جدابشم منم صبرم لبریز شد مهریه ونفقه اجرا ...

عزیزم سعی کن حال خودتو خوب کنی تو دلت پر از نفرت نباشه درسته ی تجربه بد شد برات ولی دیگه گذشت

بعضیا اومدن گفتن حالشون از نرا بهم میخوره ،بعضیام گفتن متاهلن ،با کمال احترام ،شمایی که متاهلی توی مجازی میایی باید منتظر عواقبشم بباشی ،جلوی دروازه رو میشه گرفت اما جلوی عذرخواهی میکنم مرد و زن ناشی و لاشی رو نمیشه گرفت ،خب طرف شعورش نمیکشه که طرف شاید متاهل باشه یا اصلا مجرده اما خوشش نمیاد وارد رابطه ای بشه که اصلا طرفو نمیشناسه ،و در پایان هم اینو بگم که اون دوستی که متاهله و ادا اطوار در میاره و دنبال رفیق بازیه واقعاً خود اون زندگی از ریشه خرابه ، طرفو باید حالیش کنی که وقتی متاهل شده و متعهد شده دیگه نباث بره دنبال رفیق بازی و این حرفا ،کسی که زن و زندگیش براش مهم باشه رفیق که سهله حتی از خانواده اش هم گذشت خواهد کرد ،چون واقعا کسی که توی سختی زندگی در کنار هم قراره ی عمر بمونه زوج یا زوجه ست ،پس واقعا ارزششو نداره که بخاطر بقیه بخواد زندگی شیرین شو تلخ کنه و زن بدبختو ازار بده