چرا براخودتون ارزش قائل نیستین میبینید طرف ب زنش وفا نکرده اینهمه برابدست اوردنش تلاش کرده میزراتش کنارچ انتظاری دارین!؟ من خودم قربانی این قصیه توروخداا نفرین وآه ی زن رو نندازین پشت زندگیتون هرشبم گریه اخه چرا؟! شوهرمن ک تکلیفش مشخص... ولی بی انصافا نمیگم همه ولی یسری ازدخترا واقعا بی ذاتن اخه موندم نمیترسید کارماشوببینید من ک دارم جدامیشم ولی مطمعنم شوهرم بااونم نمیمونه
خب دیک ما هم بحث زیاد داشتیم اما من کلا کاری ب رفیق بازیشو اینا نداشتم کلا گیر بهش نمیدادم فقط سر خا ...
بهانست، ببین ما سررفیقاش درگیربودیم چون میدونستم تواون جمع کثافت کاری میکنن مواد دختربازی مشروب هی گفتم بابا نکن درست نیس بدتر رفت سمتشون اخرم شد این اخرم گفت تومعتادم کردی!؟!!! گفتم من یا جمع رفیقات
بعضیا اومدن گفتن حالشون از نرا بهم میخوره ،بعضیام گفتن متاهلن ،با کمال احترام ،شمایی که متاهلی توی مجازی میایی باید منتظر عواقبشم بباشی ،جلوی دروازه رو میشه گرفت اما جلوی عذرخواهی میکنم مرد و زن ناشی و لاشی رو نمیشه گرفت ،خب طرف شعورش نمیکشه که طرف شاید متاهل باشه یا اصلا مجرده اما خوشش نمیاد وارد رابطه ای بشه که اصلا طرفو نمیشناسه ،و در پایان هم اینو بگم که اون دوستی که متاهله و ادا اطوار در میاره و دنبال رفیق بازیه واقعاً خود اون زندگی از ریشه خرابه ، طرفو باید حالیش کنی که وقتی متاهل شده و متعهد شده دیگه نباث بره دنبال رفیق بازی و این حرفا ،کسی که زن و زندگیش براش مهم باشه رفیق که سهله حتی از خانواده اش هم گذشت خواهد کرد ،چون واقعا کسی که توی سختی زندگی در کنار هم قراره ی عمر بمونه زوج یا زوجه ست ،پس واقعا ارزششو نداره که بخاطر بقیه بخواد زندگی شیرین شو تلخ کنه و زن بدبختو ازار بده