2777
2789
عنوان

برام سوال چرایسری ازدخترای مجرد میرن بامرد متاهل برام سوال واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 220 پست
نه اون موقع ک اومد جلو کار میکردم ولی بیشتر بخاطر بابام منو گرفت 😄

ببین توبهترمیشناسیش چطوری وممکن بخاطر چی رفته باشه من خودم دلیلشو میدونم واینم میدونم شوهرمی ادم جوگیر دهن بین ک هرکی هرچی بگ همون کارومیکنه اخر مشیمون میشه ولی دیره

🕊✨🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سری از دخترا واقعا از لحاظ روانی مشکل دارن و عقده این و اینجوری زندگی بقیه همجنسهاشون رو بهم میزنند عقدههاشونو خالی میکنن و اعتماد به نفسشون بیشتر میشه چی بگم خدا نگذره...زنا به همجنسشون رحم نمیکنن

بعضی مردا کلا نمیتونن کسی و دوس داشته باشن بنظرم قبول داری؟

نه من اشغال ترین مرد میشناسم متاسفانه فامیل نزدیکمون هست شاید بالای ۱۰۰ تا دختر باهاشون رابطه داشته پیرشده ولی دست از اینکارش بر نداشته ولی خانومش دوست داره ولی از هرزگی نمیتونه دست از کاراش برداره

چون نه خدا رو میشناسننه انسانیت دارناینا اگه ازدواجم کنن حتما ب شوهراشون خیانت میکننهوسبازن

دقیقا همین نمیگم همه دخترا ک دخترا ناراحت بشن ولی واقعا تعداداین دختراخیییلی زیادشده اصلا براشون مهم نیس بادیدباز واگاهانه اینکارومیکنن

🕊✨🤲🏻

یه سری از دخترا واقعا از لحاظ روانی مشکل دارن و عقده این و اینجوری زندگی بقیه همجنسهاشون رو بهم میزن ...

والا این دوستمون ک ایدیش ایا وکیلم خیلی اصرارداره من شوهرم دوسم نداشته حتما قبلا کسیو دوست داشته اینطوری شده!!! دوست نداشت چرااومدخواستگاری مگه بیماره اینهمه خرج کنه خب طرف تحت تاثیراطرافیان رفته سمت خیانت اون دخترک میدونه طرف متاهل چراخودشو دلداری میده میمونه

🕊✨🤲🏻

ربطی ب دست خورده نخورده نداره کسی ک دنبال پرکردن خلاهاش براش مهم نیس طرف متاهل

اسی گول حرفاشو نخوری ی زمانی... من دوتا بچه دارم... بخاطر اینا دارم تحمل میکنم...بچه نداری خودتو نجات بده.. خدارم شکر کن که الان این کارو کرده نه چن سال دیگه

والا این دوستمون ک ایدیش ایا وکیلم خیلی اصرارداره من شوهرم دوسم نداشته حتما قبلا کسیو دوست داشته این ...

خب نه صد در صد با دوست داشتن اومده تا پای ازدواج

حالا اینکه ادم تاثیر پذیریه و اینا باعث شده که خیانت کنه...تاثیر پذیری خوب نیست..به نظرم زنا باید به هم رحم کنن در وهله اول

اسی گول حرفاشو نخوری ی زمانی... من دوتا بچه دارم... بخاطر اینا دارم تحمل میکنم...بچه نداری خودتو نجا ...

من خیلی اسیب دیدم چون ازدواج دومم بعدش موندم توروی خانوادم بعد دوسال ونیم عمرم و رفت داره میشه۳سال بعدکلی دوق داشتم بعدشکایتم صدباراومد سمتم بقولاش عمل نکرد علاوه برکثافت کاریاش درگیراعتیادم شد اونقدرمشروب میخوره اینقدرچاق شده ک علائم اعتیادش مشخص نباشه ازیطرف بی پول ازیطرف زبونش دراز بعداجرای مهریه بخودش نیومد منم گفتم جدابشیم درخواست طلاق دادم

🕊✨🤲🏻

این دوس داشتن نیس اگرم باشه دوس داشتن امن نیس وابستگیه و بیمارگونه

بهتره این بحث ادامه ندیم عقایدمون شبیه هم نبست شماهم متاسفانه تو شرایط بدی هستی داری با احساساتت حرف میزنی نه با منطق ولی یک چیز ازم داشته باش برای یکی ادم باید مرد که اون طرف برات تب کنه زندگی با مردی،که قلبش مال تو نباشه خیلی سخته

من خیلی اسیب دیدم چون ازدواج دومم بعدش موندم توروی خانوادم بعد دوسال ونیم عمرم و رفت داره میشه۳سال ب ...

فقط از من بشنو خوشحاااال باش که بازم الان فهمیدی .. خدا دوست داشت... پای ی بچه که وسط باشه میمیری نمیتونی ازش دل بکنی نمیتونی باخودت ببریش ... فقط خدارو شکر کن همین تا اخرش بفهم