2777
2789
عنوان

بابام تو تشک این وقت شب حمله کرد مادرمو داشت میزد😭😭😭مامانم غش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 116 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم یکی از اونام که نظرم همینه ولی کامنت نزاشتم چون بعنوان دختر سخته بیخیال بشی حالا میدونی چرا اینه ...

دقیقا به خدا ذره ای برای مامانش ناراحت نشدم فقط دلم برا مظلومیت دوتا بچه ها سوخت

آخه زن حسابی هر غلطی شوهرت کرد فوقش اتاقو ترک میکردی

اصلا چرا وقتی زندگی سگی دارین اتاقتون مسترکههههه

اومدن از رابطه خشن باطنز میگن اینجا والان جاشه؟؟؟؟ پس به شعورش شک کن

اولا به شعور تو شک میکنم که به خودت اجازه میدی راحت توهین کنی ، دوما من با طنز نگفتم جدی گفتم چون مورد اینجوری بوده و هم شنیدم و هم ی موردو دیدم که البته اون خانم جوان بوده و از ترس و درد غش کرده بوده بردنش بیمارستان. میگه مادر تا به هوش اومد شوهرشو آروم میکرد اگه دعوا و کتک کاری بود که خانمه شوهرشو آروم نمیکرد تازه دوتا فحشم بهش میداد

دقیقا به خدا ذره ای برای مامانش ناراحت نشدم فقط دلم برا مظلومیت دوتا بچه ها سوخت آخه زن حسابی هر غلط ...

بعضیا،ذهنشون اینه سازش

ساختن ،سوختن،،،،اصن،به چه چیز دیگه به راه،دیگه،فکرنمیکنن حتی به بچشون

چه برسه به،غرورشون

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

22 سالشه نه نمره اما یکی دیگه دارم اون سرکار میره میتونه خرج هممونو بده اون 20 سالشه الانم سر کاره ط ...

عزیزم ۳تا بچه هستین ماشاالله عاقل دست به دست هم بدین هر طور شده دوتا پسرا برن سرکار تو هم کارای خونه رو بکن و درست رو بخون دیگه استرس و نگرانی اونا رو نداشته باش

فوقش مامانت از کتک خوردن خسته بشه بیاد پیشتون

بعضیا،ذهنشون اینه سازشساختن ،سوختن،،،،اصن،به چه چیز دیگه به راه،دیگه،فکرنمیکنن حتی به بچشونچه برسه ب ...

واللا از این ور گوشی قشنگ حس کردم اسی چه فشاری روشه خدا بهشون صبر وتوان بده یه زندگی بسازن که یه شب با آرامش بخوابن به خدا ارزش داره آدم شکم گرسنه سر بذاره رو بالش ولی اینطوری از خواب نپره

واللا از این ور گوشی قشنگ حس کردم اسی چه فشاری روشه خدا بهشون صبر وتوان بده یه زندگی بسازن که یه شب ...

خداکمکشون،کنه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،