2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانم های متاهل بیان

1669 بازدید | 119 پست

ببخشید من شخصی میپرسم ولی از امروز صبح نمیدونم چرا یهو یه ترس عحیبی افتاد ب دلم

من اصلا اطلاعی از رابطه و اینا ندارم

واقعا بار اول خیلی درد داره؟؟ من یه دوستی دارم تازه ازدواج کرده خیلی من و ترسوند ک اره درد داره

بعد باید چیکار کنیم مثلا اون شب معذرت میخوام باید رابطه کامل باشه یا فقط در حد اینک بکارت برداشته بشه و اینکه نیاز از کا. ندو. م استفاده بشه بار اول؟ تا چ مدت بعدش نباید رابطه داشت؟ چ چیزایی نباید خورد؟ اگ هم نمیخواید جوابمو بدید بگید کجا این اطلاعات پیدا کنم اخه مادر من کلا در این مسایل هیچ بهم نمیگ حتی وقتی پریودم شدم کلا اموزشی بهم نداد نمیخوام این مسئلم مثل اون بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی عزیزم اول اینک بگم تو این دوره زمونه همچین چیزایی رو اگ ندونی پس یه تیک ماهیی

و اینک ن اصلا ترس نداره اصلا نگران نباش بعد اینک ازمایش خون اینا تو قد دادین حتما میفرستتون کلاس واس فهمیدن اینجور چیزا مشکلی هم داشتی بهش میگی

فقط اینو بگم،ازدواج ک کردی،این زن هس ک تورابطه بهش خوش میگذره.هی از شوهرت درخاست میکنی ک رابطه...دیگ ببین این ترس داره یانه،برو لذتشو ببر تمامممممم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

متاهل نیستم،

ای کاش در مورد رابطه با دوستت حرف نمیزدی

بدن ها فرق داره همه که مثل هم نیستن

خیر هیچ اجباری به رابطه توی شب عروسی نیست اونم وقتی که عروس و داماد تا 3 صبح بیدار هستن و بدن هاشون خسته، احتملا اگه بندازن شب بعد بخاطر نبود خستگی درد و استرس کمتر باشه،

فکر کنم چیز های گرم باید بخوری، ترشی یا ماست نخوری

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
😁💜مرسی واقعا

برا خیلیا راحت هس، برا خیلیا کمی سخت، اگه میخای همون اول باردار نشی، باید جلوگیری کنی، شوهرت مواظبت کنه، دفعه اول کاندوم به کار نمیاد، بعد از اتمام بکارت، تونستی یه چی مقوی مثل عسل و خرما و... بخور، تا یک هفته ی بعد رابطه نداشته باش