2777
2789
عنوان

خودم می‌دونم مامانم دوستم نداره

183 بازدید | 10 پست

از رو ترحم باهام خوبه

البته همیشه باهام مخالفه میزنه تو ذوقم

همیشه داداشم بوس میکنه قربون صدقه اون میره یک روز بهش گفتم اعتراض کردم

اونم گفت از همجنس خودم بدم میاد تو دختری اون پسر تو بزرگتری

الان هروقت داداشم بوس میکنه به زور منم بوس میکنه

اینجور ازش متنفر ترم چون واقعاً بدم میاد با ترحم اینکارو میکنه

بنظرتون چی بهش بگم دیگه اصلأ نه من با اون کاری داشته باشم نه اون ؟

چون مثل کامبیز مغزم میخوره دایم سرم نق میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط بگو من اون حرفا رو زدم که شاید یکم به خودت بیای یا حتی سوءتفاهم بوده باشه ولی الان به ترحمی که از سمتت میاد نیازی ندارم و محبت زوری نمیخوام

چون مشخصه به خاطر اون حرفی که زد در مورد اینکه از همجنس خودش خوشش نمیاد قطعا یه تروما یا مشکلی داره و اگر بخوای زیادی بحث کنی روانِ خودت و داغون کردی

نه فقط بگو من اون حرفا رو زدم که شاید یکم به خودت بیای یا حتی سوءتفاهم بوده باشه ولی الان به ترحمی ک ...

دقیقا من میخوام مثل یک غریبه باشم با مامانم

چونن وااااقعاااا هیچ چیز آموزنده ای برای ارائه دادن نداره جز نق زدن و باعث افسردگیم شده با حرفاش

یچیز بهت بگم؟اگه درکش کنی تحملش واست اسون میشه ،مهم اینه ک مسئله تو نیستی اون با همجنس خودش مشکل داره ک این مربوط ب زندگی خودش بوده ، شاید از هم جنسش اسیب دیده یا ب هر دلیلی ، مامان منم پسردوست ولی خدا بهش پسر نداد همیشه میگه اگ پسر بودید و این همه خرج داشتید یا ... دلم نمیسوخت،خیلی تحقیر میکنه ک پسر نشدیم

میدونی کجاش عجیبه؟اینکه خودش قربانی مرد سالاریه تو خونه پدرش.ولی داره همین الگو رو تو زندگی خودش تکرار میکنه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

دقیقا من میخوام مثل یک غریبه باشم با مامانمچونن وااااقعاااا هیچ چیز آموزنده ای برای ارائه دادن نداره ...

نمیگم بی احترامی کن چون بی احترامی به هیچ کس جایز نیست

ولی من موافق مقدس سازی مادران نیستم چون مادر های زیادی هستن که مادری کردن بلد نیستن و این مشکل از خودشون نیست ممکنه به خاطر تعلیم ندیدن باشه یا حتی مشکلات روحی، ولی حواست به خودت باشه یه مقوله هست که میگه بیمار های واقعی اون آدمای بیرونن که قبول نمیکنن حال درستی ندارن و قربانی ها همیشه مجبورن جور اون ها رو بکشن و خودشون رو درمان کنن

یچیز بهت بگم؟اگه درکش کنی تحملش واست اسون میشه ،مهم اینه ک مسئله تو نیستی اون با همجنس خودش مشکل دار ...

نمیخوام درکش کنم

چون مامانم بعد ۱۱ سال با کلی تلاش منو به دنیا اورد

ناخواسته نبود که

بیجا کرد دنیا اورد

منم کارهای خونه براش انجام نمیدم میگم میخواستی دنیا نیاری من با خواست خودم به دنیا نیومدم