2777
2789
عنوان

بابام تو تشک این وقت شب حمله کرد مادرمو داشت میزد😭😭😭مامانم غش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3939 بازدید | 116 پست
میشه ببندی دهنتو بخدا حالم خوب نیست

وا خوب اینم ی فرضیست آخه مگه میشه یهو نصف شب بی دلیل تو رختخواب کتک کاری بشه! شاید واقعا شما بد برداشت کردید! من مورد میشناسم توی ... خانمه غش کرده بردنش بیمارستان .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اوناییکه میگن ولشون کن بذار دعوا کننبه جهنم بزنن همدیگه رو تیکه پاره کنن ولی به بچه ها چه ربطی د ...

منم یکی از اونام که نظرم همینه ولی کامنت نزاشتم چون بعنوان دختر سخته بیخیال بشی حالا میدونی چرا اینه نظرمون؟؟؟ چون مادره تا به هوش اومده اصن نگران دخترش که ترسیده و گریه میکرده نشده در پی اروم کردن شوهرش بوده شوهری که باعث خفگی یا غش کردنش شده ... اوکی اینا که اینقد دلشون برا هم ضعف میره دخترش چرا اینقد خودشو درگیر ماجرا کنه خدای نکزده بیماری اعصاب بگیره .. بازم هرکسی صلاح خودشو بهتر میدونه

به جون آبجیم خسته شدم 18 سال از اولین لحظه زندگیم این کابوس شروع شد تا العان پاش برسه افتخار میکنن ک ...

به دایی،پدربزرگ مشکلوگفتین ؟

بگو ممکنه مادرم کشته بشه،توکتک کاری(خدای نکرده)

بگو فکری کنن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

زندگیتونو،میدونن؟؟؟دلسوزشماهستن؟مادرت جداشه،،،؟یا بابات هرجورشده بترسونن بره ترک اعتیاد؟شغل داره باب ...

محتاج اونا نیستیم خودمون میتونیم کار کنیم همین الانشم کار میکنیم

نمیدونم مادرم اختیار خودشو داره اگه میچیپیم ب این عوضی بچسبی من جدا میشم

مراقب صحبت کردنت باش در جایگاهی نیستی که شعور کسی رو بسنجی

اومدن از رابطه خشن باطنز میگن

اینجا والان جاشه؟؟؟؟ پس به شعورش شک کن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

به جون آبجیم خسته شدم 18 سال از اولین لحظه زندگیم این کابوس شروع شد تا العان پاش برسه افتخار میکنن ک ...

خیلی وحشتناکه💔

فکر خوبی کردی با داداشت خونه بگیرین و جدا زندگی کنین

فقط داداشت چند سالشه سرکار میره؟

خیلی وحشتناکه💔 فکر خوبی کردی با داداشت خونه بگیرین و جدا زندگی کنینفقط داداشت چند سالشه سرکار میره؟

22 سالشه نه نمره اما یکی دیگه دارم اون سرکار میره میتونه خرج هممونو بده اون 20 سالشه الانم سر کاره طفلک

نگفتیم ولی میگم میدونم ممکنه شر بشه ولی میگم

بگو نترن،،،نگی شاید اتفاق بد بیفته نشه جبران کرد،

خجالت نداره ترس نداره،،،بزارفکری،کنن،کمک کنن،

سنت کمه،حریف بابات نمیشی،،مستقل هم که نمیتونی بشی

جان مادرتم درخطره

پس عاقلانس کمک بخای ازبزرگترا وپیگیرباش

بگو درد نکردم دنبال راه نجاتم کمک کنید بما