2777
2789
عنوان

بابام تو تشک این وقت شب حمله کرد مادرمو داشت میزد😭😭😭مامانم غش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 116 پست
احتمالا یه سر قضیه مامانت بوده که ارومش میکرده اگر تقصیر کار نبود که محلش نمیداداحتمالا رابطه میخواس ...

چه،حرفا میزنی،پاک کن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا ازآبروشم میترسهبهش بگوباردیگه صداکه هیچ شک کردم داری،مادرمو،کتک میزنی،جیغ داد،میکنم به پلیس،زنگ ...

من 18 ساله

اره همه کس و کارش زندن بخدا میگم من دیگه خسته شدم یا من میرم از این خونه یا اون

نه بابا میگه اول صدای کتک کاری میومده. شایدم سبک خشنو امتحان میکردن بچه ها دچار سوءتفاهم شدن!

آخه میگه مامانم بعد دعوا رفت بابام آروم میکرد

اون همه کتکش بزنه بد باباش آروم کنه؟؟؟

عجیبه من منحرف میشه فکرم🤨🤨

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

من 18 سالهاره همه کس و کارش زندن بخدا میگم من دیگه خسته شدم یا من میرم از این خونه یا اون

عزیزم ، فقط درس نجاتت میده ، درس بخون برای خودت یه شغل خوب دست و پا کن بعد از اون میتونی رو پای خودت باشی

فقط اوناییکه میگن ولشون کن بذار دعوا کنن

به جهنم بزنن همدیگه رو تیکه پاره کنن ولی به بچه ها چه ربطی داره طفلی همین دختر وقتی خوابه و اینطوری از خواب میپره ممکنه بلایی سرش بیاد که با صد بار دکتر رفتنسالم نشه

اسی فردا با مادرت صحبت کن بگو دیگه حق نداری پیش اون معتاد بخوابی بگو بیاد تو اتاق تو تهدید کن بگو یه دفعه دیگه نصف شب مثل سگ و گربه به جون هم افتادین فیلم میگیرم ازتون آبروتونو تو کل فامیل میبرم

من 18 سالهاره همه کس و کارش زندن بخدا میگم من دیگه خسته شدم یا من میرم از این خونه یا اون

زندگیتونو،میدونن؟؟؟

دلسوزشماهستن؟

مادرت جداشه،،،؟یا بابات هرجورشده بترسونن بره ترک اعتیاد؟

شغل داره بابات؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

همه رو چسبوندن به رابطه

ازشعوره کمه

انگارتاپیک فان

یا ،،،،،

چون پدر شوهر ومادرشوهر من زمان قدیم هفته ای ۱بار کتک کاری نصف شب داشتن چون خانوم تن نمیداد به رابطهد ...

زنده باشی،،،مرسی که،باشعور رفتارکردی

سن استارترکمه

فقط اوناییکه میگن ولشون کن بذار دعوا کننبه جهنم بزنن همدیگه رو تیکه پاره کنن ولی به بچه ها چه ربطی د ...

به جون آبجیم خسته شدم

18 سال از اولین لحظه زندگیم این کابوس شروع شد تا العان

پاش برسه افتخار میکنن ک این زندگی رو نگه داشتیم ریدم تو زندگیتون

قلبم درد میکنه نمیدونم اینارو به کی بگم میگم اگه دست از سرمون بر نمیدارید تا ما بریم جدا زندگی کنیم

چون پدر شوهر ومادرشوهر من زمان قدیم هفته ای ۱بار کتک کاری نصف شب داشتن چون خانوم تن نمیداد به رابطهد ...

حالامادرت چرا ،،،،،؟

بخاطرهمین فقط دعوامیشد؟