خیلی سعی میکنم بهشون محبت کنم یا نزدیک بشم نمیدونم حس میکنم شوهرم پشت سرم حرف میزنه چیزی میگه همش دوست دارن با شوهرم حرف بزنن منو نادیده میگیرن یا حرفای نیش دار میزنن نمیدونم شایدم تو رفتار من ایرادی هست شوهرم با کاراش آزارم میده ولی جلومردم بهم محبت میکنه فکر میکنن همه چی تمامه درصورتی که من از دست کاراش قرص اعصاب میخورم وافسردگی واضطراب شدید گرفتم همین امروز رفتیم بیرون زن دوستش رفت پیش شوهرم شوهر خودش نشست فقط با اونا حرف میزد منم تنها نشسته بودم این چندمین باره این موضوع برام پیش میاد
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من متاسفانه فمیلا شوهرم اینجورن که متوجه شدم از حسادت طلا درست لباس پوشیدنو مسافرتو و محبت شوهرم باعث شده چون اصن چشم دیدنم ندارن ازداوج دوممه یه بچه از اولی دارم فک کنم دارن سکتع میکنن هرشب
[QUOTE=403259334]شاید دلیلش بیشعوری خودشونه والا آدم نمیره پیش مردا و یه خانوم رو تنها بذاره[/QUOTE
دوتا دوستای قبلیشم همین بودن یعنی ایراد ازمنه انقدر با زنه شوخی میکرد یبار رفته بودیم دریا زنه دوستش دنبال شوهرم کرد میزد به پشتش مثلا داشتن شوخی میکردن