girlywow مدیر استارتر عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 586 عنوان چیکار کنم تراز آزمون هام بره بالا❓️ 46 بازدید | 4 پست یک کتاب تست کامل از هر درس میزنمآزمون که میرن در حد ۳۰ ۴۰ میزنمنمیدونم چرا؟!مشکل زمان یا استرس ندارمفک میکنم شاید چون ازمون کم میزنم به همین دلیله چون آزمون میگن رو پیشرفت تاثیر داره.آخه ۳۰ ۴۰؟؟؟ تعجب میکنم دیروز | 01:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sevinjooon عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 5722 رو ی غلطات تمرکز کن رفعشون کن زیاد اون مباحثو کار کن تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
آبی_دریااا عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 2123 سوالات ازمون ازمایشی ها زیاد استاندارد نیست ولی خب شاید منبعی که ازش تست میزنی با کیفیت نباشه یا یادگیریت ناقصه چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙
sa8i96 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 1370 باید آزمون زیاد بزنی با منبع بیستر دخترم چند تا از همکلاسیاش ترازشون خیلی بالاست هرکدوم ۵تا منبع دارن وسه تا ازمون میدن وکلی ازمونم میزنن
girlywow مدیر استارتر عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 586 سوالات ازمون ازمایشی ها زیاد استاندارد نیست ولی خب شاید منبعی که ازش تست میزنی با کیفیت نباشه یا یاد ... اتفاقا برعکسش زیاد شنیدنکتابام معروفن و معتبرن دونه دونه تست هاشونم حل میکنم ولی خب از آزمون زیاد خبری نیس