2777
2789
عنوان

کیا پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 53 پست
خیلی سخته من همش به گذشته فکر میکنم همش حسرت گذشته رو میخورم، میدونی از این به بعد هر زمان ناراحت بش ...

امروز داشتم بستنی میخوردم گفتم چرا براش از اینجا بستنی نخریدم؟

یادم افتاد دیابت داشت

گفتم خاک تو سرم که نذاشتم خیلی چیزا رو بخوره

وای صبح ها که میخوای بلند بشی انگار غم یتیمی همه وجودت رو میگیره میخ کوبت میکنه توی جات

کم کم بهتر میشی

یعنی مجبوری

اما عوض میشی

انگار صداش از توی قلبت تکرار میشه و باهات حرف میزنه

اون لحظه که واقعیت میکوبه تو صورتت انگار تمام جونت میسوزه از درد

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه میدونم گناه بدون بخششه خودشم میترسم نمیتونم ولی واقعا به ته خط رسیدم اخه بابای من بد فوت کرد ای ک ...

عزیزم خدا صبرت بده

بابای منم با رضایت خودمون یه دارو بهش تزریق کردن که عذاب وجدانش تا ابد باهامون هست

دوست داری توهم تعریف کن

کم کم بهتر میشی یعنی مجبوری اما عوض میشی انگار صداش از توی قلبت تکرار میشه و باهات حرف میزنه اون لحظ ...

من از بچگی کابوس مردنش رو میدیدم اخه جانباز بود

ولی واقعیت خیلی سخت تر از کابوسام بود

امروز داشتم بستنی میخوردم گفتم چرا براش از اینجا بستنی نخریدم؟یادم افتاد دیابت داشت گفتم خاک تو سرم ...

خودتو عذاب نده به اندازه کافی حسرت و غصه میاد سراغت، زندگی خیلی غم انگیزه یه عمر به یکی دل میبندی و عادت میکنی ناگهان طوری میره که قلبت برای همیشه تکه تکه میشه

جان و جهان من تویی   
عزیزم خدا صبرت بده بابای منم با رضایت خودمون یه دارو بهش تزریق کردن که عذاب وجدانش تا ابد باهامون هس ...

خدا رحمتشکنه بابای من الزایمر داشت ولی گوشی جیبش بود همیشه زنگ میزدم میداد به یکی ادرس میداد میرفتم دنبالش راه خونهرو گممیکرد خودم بلندش کردم گقتم بابا زیاد نمون خونه برو بگرد من میامدنبالت رفت و هر جی بهش زنگ زدم جواب ندادسه روز دنبالش گشتیم آخر داخل حیاط پشتی اداره ای که کنار ماست جنازش پیدا شد از گرسنگی و تشنگی مرد انقدر راه رفته بود تا خونرو پیدا کنه کفشاش پاره پاره شده بود مگه میشه من دوباره ادم بشم با این عزا

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

من از بچگی کابوس مردنش رو میدیدم اخه جانباز بود ولی واقعیت خیلی سخت تر از کابوسام بود

میفهمم !

مثل من !

پدر منم جانباز بود و قلبش مشکل داشت

از بچگی با تیک تیک صدای دریچه اش بزرگ شده بودم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خودتو عذاب نده به اندازه کافی حسرت و غصه میاد سراغت، زندگی خیلی غم انگیزه یه عمر به یکی دل میبندی و ...

قلبم سوراخ شده

صدای باد پاییزی که از بینش رد میشه رو میشنوم

سوزشش داره ریشه ام رو میسوزونه

امان از خاک کاش میشد تو تابوت شیشه ای نگهش داشت

هیی عزیزم چقدر تلاش کردیم باخواهرام انگار همین دیروزه نمیذاشتم ببرن حال خودم نبودم من هرروز به یادش گریه میکنم لباس های تنشو بو میکنم درک میکنم خدا بهت آرامش و صبر بده

منم همش منتظرم از خواب بیدارشم و یه کابوس لعنتی باشه

دیگه هیچ وقت مثل سابق نمیشه حتی تو بهترین شرایط وشادترین روزات هم اون دلخوشی قبلی رو نداری از ته دل شاد نمیشی متاسفانه و یه حس کمبودی که برای همیشه احساس خواهیم کرد 😔😔😔

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

قلبم سوراخ شدهصدای باد پاییزی که از بینش رد میشه رو میشنوم سوزشش داره ریشه ام رو میسوزونه

دارم اشک میریزم خیلی دلتنگم چیکار کنم با این دلتنگی، کاش دوباره میتونستم ببینمش

جان و جهان من تویی