2777
2789
عنوان

کیا پدر ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 53 پست
فقط میتونم بگم خدا صبرت بدهکاش کنارم بودی محکم بغلت میکردم

ممنون عزیزم دعا کن انشاالله اون دنیا جاشون خوب باشه به ما هم خدا بزرگه یه طوری صبر میکنیم

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیی عزیزم چقدر تلاش کردیم باخواهرام انگار همین دیروزه نمیذاشتم ببرن حال خودم نبودم من هرروز به یادش ...

ولی من همه تلاشمو کردم زود خاکش کنن

فکر میکردم در عذابه

الان خودم در عذابم

دیگه هیچ وقت مثل سابق نمیشه حتی تو بهترین شرایط وشادترین روزات هم اون دلخوشی قبلی رو نداری از ته دل ...

دیگه هیچی نه خیلی خوشحالم میکنه نه بیشتر از این ناراحت

دیگه هیچی با هیچی فرق نداره

دیگه هیچی نه خیلی خوشحالم میکنه نه بیشتر از این ناراحت دیگه هیچی با هیچی فرق نداره

خدا بهتون آرامش بده براش صلوات و فاتحه و قرآن بخون

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

ولی من همه تلاشمو کردم زود خاکش کنن فکر میکردم در عذابه الان خودم در عذابم

کاملا درکت میکنم من بعد مرگ پدرم خیلی تحقیق کردم اولا خیلی عذاب میکشیدم انگار هرروز یه چاقو تیز فرو میکردن به بدنم به قلبم دردمیکشیدم ولی فهمیدم با ناراحتی و گریه من اونم ناراحت میشه چون هرروز میومد خوابم و من کامل حسش میکردم فقط میگفتم بخوابم بابام بیاد بعدش صلوات میفرستادم فاتحه میخوندم میرفتم زود زود سرمزارش آرامش میگرفتم امتحان کن مطمئنم آرامش میگیری هم خودت هم پدرت