2777
2789

من خونه ام کوچيکه ی کمد دیواری هم بیشتر ندارم،ک خیلی ام پی تری لباسامو چیدم داخلش ب نظرتون لباسها رو چطور اويزون کنم ک شلوغ نشه،مرتب بشه لباسا چروک نشه موقع برداشتن هم بهم نریزه😁😁😁همش دارم کمد رو مرتب میکنم خسته شدم خو...

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چوب لباسی بزن بعد روش حالت زنجیرایی هست اویز کن به هر کدوم دوباره چوب لباسی

نمیتونم خوب توضیح بدم میدونم

چوب لباسی مخصوص روسری هم ک خیلی خوبه

آلبالو و گوجه سبز و نمک                                من و سکوت و اتاق پشتی   

منم همچین مشکلی دارم تند تند لباسامم میبخشم و میدم به فقرا حالا به جایی رسیده که خودم لباس ندارم بپوشم کمدمم هنوز که هنوزه جا باز نکرده🤣🤣 نتیجه اخلاقی اینکه هیچ راهی جز تعویض خونه نداریم

حیف ک با سلیقه نیستم بتونم نظر بدم 

عزززيزم همه خانماي ایرانی ماهن،منظورم از عنوان تاکید بود نه جدا کردن ک😊😊😊

هرکار کنی نامرتب میشه

ولی اگع همون موقع مرتب برداری و بذاری 

مرتب میمونه

شال و روسریاتو اویز شال بگیر بذار مانتو ها و لباس مجلسیاتم اویز کن بقیه چیزاروهم تا کن بچین

منم همچین مشکلی دارم تند تند لباسامم میبخشم و میدم به فقرا حالا به جایی رسیده که خودم لباس ندارم بپو ...

آخ گفتی،دنبال ی جایی میگردم ک بشه کمد دیواری درست کرد چون حداقل تا دوسال دیگه ک نمی تونیم خونه عوض کنیم

هرکار کنی نامرتب میشه ولی اگع همون موقع مرتب برداری و بذاری  مرتب میمونه شال و روسریاتو اویز ...

فکر خوبیه ببینم میشه انجام داد مرسي

بنظرم يك رگال براي خونت بگير جاي خيلي زياديم نميگيره

اصلا جا نداره بعد هم فکر کنم رگال خونه رو نامرتب نشون ميده

درسته جای زیادی نمیگیره اما خونمون همین جای کوچیکم نداره😁

خب تو كمدت طبقات پايينش كاور لباس بزار اونابب كه ميتوني تا بزني 

اونايي هم كه اويزيوني دسته بندي كن اونايي كه بيشتر استفاده ميشه و يك دونه چوب لباسي بزار اونايي كه خيلي كم استفاده ميشه رو ي هم سر يك چوب بزاربايد خيلي چفت هم بزاري تا جا بشن