2777
2789

مثل خرید خونه

تحت فشار مالی

روانی

فکر

آیا خوبه یا ضرره؟

و کلی فکر دیگه

حالا توی این مدت یکماه هرکسی شنیده دورادور گفته کاری کمکی چیزی ولی اسباب کشی یا کمک مالی...

در حد تعارف

ولی دوتا از خواهرای شوهر اصلا نه زنگ میزنن نه محل میدن

تا قبل ازین قضیه روابط معمولی و خوب بوده

شما باشید دلخور میشید؟؟

مادر شوهرم میگفت دخترام سراغ شما رو از ما میگیرن گفتن زنگ نزنیم مزاحم نشیم

وا

این مسأله رفته رو مخم

اصلا مهمه؟؟؟

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی جوری گفتی معامله سنگین فک کردم تو گروه مذاکره 5 1 هستین

۶ میلیارد زیاده برای ما

برای شما شاید نه

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

نه بابا ول کن،خودشون یهو میان یه چیزی میگن خودت شرمنده و ناراحت میشی

شایدم

مثل خودشون باش زمین گرده عزیزم شمام به وقتش محلشون نده

ممنون اره