2777
2789
عنوان

حس میکنم‌زن های امروزی قدر مرد و پسرشون رو نمی فهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم سر یه گوز میگن فقط طلاق

انگار که مرد ها دشمن خونی زن باشن . صبح تا شب با دیده ی تهدید بهشون نگاه میشه . و هزار تا جنجال درست میشه همین رفتار هارو مادر دختری باهاش بکنه میگن عیب نداره درک کن مادرت خسته بود

مطمن باش اکثر زنها تا به مرز جنون نرسن غر نمیزنن قطعا مرده یه کاری کرده چون زنها میخوان فقط زندگی کنن ولی، این بیشتر مردها هستن که پرو میشن

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 

الان با فضای مجازی خانوما نسبت به حق و حقوقی که دارن و باید تو زندگی داشته باشن آگاه تر میشن مثل زنای قدیم نیستن که فقط حرف حرف شوهر بوده میگفته بمیر باید اطاعت میکرده این قدر ندونستن نیست هرکس باید بدونه به عنوان یک انسان چه حقایی داره کسی که ناراضیه قطعا ظلمی بهش شده که ناراضیه

کل تاپیکات یا داری میگی من از این اون متنفرم یا داری امر و نهی میکنی بیشتر تو زر زر میکنی

دقیقاً

اینجارو کرده تریبون نفرت پراکنیش

یکی نیس بگه کم بنال پیک می

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

انگار که مرد ها دشمن خونی زن باشن . صبح تا شب با دیده ی تهدید بهشون نگاه میشه . و هزار تا جنجال درست ...

منم غروب از شوهرم عصبانی بودم اما دلم نیومد آخرش چیزی بگم همش یادم میاد چقدر داره زحمت میکشه برام حالا بذار دو بارم قیافه بگیره برام عیب نداره مردا بیشتر تو فشارن