2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 28 پست
مطمئنی شما ؟ میتونم برم آزاد شرایط مالی دارماز اونور هوش خوندن دولتی هم همچین زر نزنم دارم.

والا اکثر مشاور های کنکورم که پزشکی دولتی میارن چون مهاجرت میخان بکنن میرن ازاد

من خودم دانشگاه ازادم اکثر استادام همون دانشگاه روزانه تدریس میکنن و خیلی سخت گیرن

دولتی پول شهریه دانشگاه آزاد رو نگه دارید برای آزاد کردن مدکتون، چون مدرک دولتی خیلی معتبر ترع

نه بابا رشته من حسابداریه هزینه دانشگاه آزادش اصلا زیاد نیست توی شهر ما چون شهر کوچیک ایه اما دانشگاه آزادش ناشناخته نیست از شهرای دیگه میان استاداش خوبن

شاید ماهی 8/10تومن تقریبا بشه اگه ترمی حساب نکنم

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا اکثر مشاور های کنکورم که پزشکی دولتی میارن چون مهاجرت میخان بکنن میرن ازادمن خودم دانشگاه ازادم ...

اع؟ مرسی قشنگم که وقت گذاشتی برام

دولتی پول شهریه دانشگاه آزاد رو نگه دارید برای آزاد کردن مدکتون، چون مدرک دولتی خیلی معتبر ترع

واسه ازاد کردن مدرک یکجا باید کلی پول بدی ولی دانشگاه ازاد انگار تو در طی چهارسال داری قسطی میدی و مدرک هم درنهایت به راحتی بهت میدن

هزینه ترم آزاد هم بالای از اون ور

دقیقا

همون شهریه هر ترم رو طلا بگیر پسانداز کن در نهایت مدرکت آزاد کن یهچیز هم اضافه میاد برات

بماند خرج های دیگه که آزاد داره دولتی نداره

نه بابا رشته من حسابداریه هزینه دانشگاه آزادش اصلا زیاد نیست توی شهر ما چون شهر کوچیک ایه اما دانشگا ...

عزیز من

هزینه آزاد سازی رشته تا رشته دانشگاه با دانشگاه فرق داره

شما حسابداری یه دانشگاه دولتی مثلا سمنان رو با مثلا داروسازی دانشگاه تهران اصلا یکی ندون کلی فرق هزینش هست

دقیقا همون شهریه هر ترم رو طلا بگیر پسانداز کن در نهایت مدرکت آزاد کن یهچیز هم اضافه میاد براتبمان ...

قربونت بشم من مرسی زمان گذاشتی

کو تا 2سال دیگه حالا یه گوهی به سرم میگیرم

فعلا کتاب گذاشتم جلوم با بغض دلم نمیاد بخونم

دقیقا همون شهریه هر ترم رو طلا بگیر پسانداز کن در نهایت مدرکت آزاد کن یهچیز هم اضافه میاد براتبمان ...

بازم وقتی به دلار باشه یعنی خیلی زیاد قراره بشه :)) حالا باز بحث مالیش رو کار ندارم

یعنی پوستم کنده شه بخونم واسه کنکور بعد دوباره مثل دانشگاه آزاد پول بدم واسه آزاد سازی ؟ این بهم فشاره

قربونت بشم من مرسی زمان گذاشتی کو تا 2سال دیگه حالا یه گوهی به سرم میگیرمفعلا کتاب گذاشتم جلوم با بغ ...

بشین بخون عزیزم

این مشاورای کنکور اکثرا هیچی حالیشون نیست حتی اون گنده هاشون

اینو سر انتخاب رشته پسرم فهمیدم حتی اطلاعات ناقصی هم دارن

بازم وقتی به دلار باشه یعنی خیلی زیاد قراره بشه :)) حالا باز بحث مالیش رو کار ندارمیعنی پوستم کنده ش ...

به دلار نیست کی بهت گفته به دلاره

من میدونم پارسال مهندسی خواجه نصیر ۱۰۰ تومن شد

شهریه دانشگاه آزاد تومهندسی ها نتنها کم نیست بلکه هر سال هم اضافه میکنه

حالا مگه صد در صد میخوای مهاجرت کنی نشستی اعصابتون خورد میکنی

فعلا فقط بخون به وقتش تصمیم بگیر

به دلار نیست کی بهت گفته به دلاره من میدونم پارسال مهندسی خواجه نصیر ۱۰۰ تومن شد شهریه دانشگاه ...

آره عزیزم به احتمال خیلی خیلی زیاد برنامه ام مهاجرته.

بخاطر همین اعصابم خورده. اصلا راه حسابداری خیلی مبهمه برام. نمیدونم با آینده ام دارم چیکار میکنم اصلا.

100تومن اگه بشه خوبه ولی بحث اش سر 2000 2500 دلار بود این آدمو میترسونه

اتفاقا یه استاد دانشگاه که آشنامونه :))))) ایح ایح

نهههه

بزن نت اصلا بحث دلار نیست اونم ۲۰۰۰ چه خبره اونم حسابداری رشته های انسانی

تازه همون نت هم سایت ها اطلاعات اشتباه زدن مثلا گفتن برای ادامه تحصیل در ایران هم باید آزاد بشه مدرک در حالیکه خودم در جریان بودم با همون گواهی موقت لبسانس ادامه تحصیل میدن برای ارشد آزاد کردن نمیخواد