2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلاس خیاطی که میری طراحی رو هم آموزش میدن دیگه درسته؟ و اینکه هزینش خیلی زیاده؟

طراحی لباس کلا یه مبحث جداست گلم

و خب من اونو دوس ندارمش

میخوام دوره های مختلف خیاطی رو بگذرونم

در حدی که هر عکسی دیدم بدونم از چه تکنیکی استفاده کرده و بتونم بدوزمش

توضیح دوره هارو الان میذارم

عاطی صدام کنید♥️

خیلی خوشکله منم یه کلاس هاب مجازی روبیکا ثبت نام کردم دارم با اونا یاد میگیرم 😍😍

واقعاوخیاطی حس خیلی خوبیه این ک واسه خودت میدوزی با کمترین قیمت بازار اوتم تو این تورم

طراحی لباس کلا یه مبحث جداست گلمو خب من اونو دوس ندارمشمیخوام دوره های مختلف خیاطی رو بگذرونم در حدی ...

خیلیم عالی خیاط ماهری میشی حتما چون با اینکه تقریبا تازه شروع کردی ولی کارت عالیه

چرا کلاس خیاطی نمیری خب

من و خواهرم دیگه نمی تونیم کاری انجام بدیم بابام و فامیل هامون خیییییلی اذیتمون کردن تو خونه زندانیمون کردن یه جوری با ما رفتار کردن و یه کاری کردن که تمام استعدادمون از بین رفته دیگه هیچ کاری نمی تونیم بکنیم حوصلش رو هم اصلا نداریم

نه گلم رشته م کلا غیر مرتبط بوده از شهریور دارم کلاس خیاطی میرم همین

هزینه کلاس هاش چنده با چقد میشه یاد کرف

من دبیرستان دوستم رف طراحی من تجربی عین چیز پشیمونم الانم از بهمن قراره برم دانشکاه ازاد زده ب سرم برم طراحی از طرفی خانواده میگن یچی بخون کارگاه راه بنداریم بدرد بخوره

هزینه لوازمش زیاده؟

خیلی خوشکله منم یه کلاس هاب مجازی روبیکا ثبت نام کردم دارم با اونا یاد میگیرم 😍😍واقعاوخیاطی حس خیل ...

اره واقعااا

انقدر لذت میبرم از اینکه هر ایده ای تو سرم بیاد رو عملی میکنم

عاطی صدام کنید♥️