2777
2789
ینی تاکی ادامه داره این اوضاع؟

نمیدونم والا من ۲۰ سالمه هیچ انگیزه و امیدی ندارم از شدت اضطراب کلی قرص ضداسترس و ضد افسردگی میخورم فقطم بخاطر شرایط و محیطه خودم هیچ مشکلی ندارم

قرص میخورم که بی حس بشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ایشالا امسال بخری گلم

رفتم کل شهر رو دونه به دونه مغازه ها و گشتم بخدا هیچی اونی نبود که میخواستم،یکی رو که انتخاب کردم سه تومن بود شانس گندم اندازم نبود بزرگ بود تو تنم گریه میکرد،ساید باز چند روز دیگه برم همون مغازه شاید آورده باسه،بتونم بحرم،شوهرم اخم کرده این همه مغازه مدل چرا نمیخری ،سوهرم که باهام نمیاد با پسرم رفتم که اونم امروز گفت پدرم و در آوردی من دیگه باهات نمیام خرید دنبال چی هستی بخر یکی دیگه🥴

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

دقیق منم همینم اصلا چرت و پرت نمیخرم فقط ضروری و پول کلاسامو میدم ، بازم خیلی کم میارم پول تقصیر ما ...

همسرم میگه اینقدر من میگیرم اینقدر تو میگیری

پس چرا نمی رسونیم

بهش میگم چون تورم از ما خیلی جلوتر و ما هرچی می دوایم نمی رسیم

ما هر هفته حداقل یبار جیگرکی کبای یا رستورانی فست فودی چیزی بخاطر پسرم میر فتیم بیرون

یا صبحانه ها خیلی می رفتیم کله پاچه ای بخاطر رشد پسرم بیشتر

اما الان یادم نیست اخرین بار کی رفتیم رستوران

حتی دو سه شب پیش همسرم گفت بریم بیرون جیگرکی

که چون گوشت نداشتم گفتم الان بری میخوان سیخ خالی بزارن جلوت و با دندون هم نتونی جیگر از سیخ جدا کنی بجاش گوشت بگیر یه چیز درست درمون درست کنیم تو خونه

یعنی رسما تفریحات باید بره کنار

یه مسافرت مشهد بالای 10 میلیون در میاد

یکم قسط داریم هم و غمم اینه اونارو سبک کنیم کم نیاریم

کفش و لباس خیلی مهم نیست یه طور میگذره

قیمت پایین تر میگیره ادم

ولی بچه هامون گناه دارن

واقعا گناه دارن چه آینده ای در انتظارشونه خدا میدونه....

همسرم میگه اینقدر من میگیرم اینقدر تو میگیریپس چرا نمی رسونیمبهش میگم چون تورم از ما خیلی جلوتر و ما ...

عزیزم شما همه تلاشتونو کردید منم ۲۰ سالمه و با خانوادم زندگی میکنم اصلا پدر و مادرمو مقصر نمیدونم اصلأ .

همه مون همینیم منم واقعا چیزایی که دوست دارمو نمیتونم بخرم تازه فقط ضروری میگیرم بازم به آخر ماه اصلأ نمیتونم برسونم بخدا

تازه من یه نفرم خرجمم و خورد خوراکم با خانوادمه بازم پولم به سرماه نمیرسه

ماها که ارث کلانی نداریم برای بچمون بزاریم بایداز الان بفکر باشیم

منم پسرم تابستونا میره مغازه داییش کارآموزی میکنه

که کنار درسش حداقل یه تخصصی فنی بلدباشه پس فردا روزی نون بازوش بخوره

ماها که ارث کلانی نداریم برای بچمون بزاریم بایداز الان بفکر باشیممنم پسرم تابستونا میره مغازه داییش ...

عالیه برای اعتماد به نفسش که میره مغازه کمک خیلی خوبه

ما یه مشاور خیلی معروف داریم تو شهرمون کلینکش جای سوزن انداختن نداره، ولی تابستونا پسرشو میفرستاد سر خیابون براش تراکت پخش کنه

نه برای

فقط برای اینکه بچه رشد کنه به خصوص پسرا واقعا انرژی شون تنظیم میشه

البته کار زیاد نه ها کنترل شده و مناسب بچه

عالیه برای اعتماد به نفسش که میره مغازه کمک خیلی خوبه ما یه مشاور خیلی معروف داریم تو شهرمون کلینکش ...

دقیقا

منم با این کار موافقم

از الان دنبال این نیستم درامد داشته باشه

ولی اعتماد بنفسش

روابط اجتماعیش

حس مسئولیت پذیریش ووو

خیلی تاثیر گذار

کنارش یه فنی هم یاد میگیره

البته چون میونه خوبی با داییش داره

یه محیط امن هم هست براش ... که خیالم راحت میکنه

عالیه برای اعتماد به نفسش که میره مغازه کمک خیلی خوبه ما یه مشاور خیلی معروف داریم تو شهرمون کلینکش ...

یه آشنایی هم داشتیم که نمایشگاه ماشین داشت

و میدیم که پسرش که کوچکتر بود دستفروشی میکرد یه مدت

خیلی ها مسخره کردن که فلانی با این همه داراییش پسرش داره دست فروشی میکنه

ولی مسئله اصلا کسب درامد نبوده براشون

الان بری اون پسر ببینی خیلی از بابای خودش هم جلوتر عاقل مودب باهوش و پولدار

رفت تو کار ساخت و ساز

تو سن کم یه جوان پولدار محسوب میشه

حمایت پدرش رو هم داره