2777
2789

چندین ماهه متوجه شدم شوهرم یواشکی فیلم میبینه

از گوشیم از همه چی حالم بهم میخوره حتی سریال منی که یه سریال یه روز تموم میکردم

چجوری حالمو خوب کنم حتی دکترم میگفت بزار ببینه طبیعیه بیخیال همه میبینن

تو کتم نمیره چیکار کنم حالم مث سابق شه

مث روانیا شبا از خواب میپرم ترس تو دلمه که نکنه الانم داره میبینه . منی که تا صبح تو خواب تکون نمیخوردم

این درست بشو نیست بگین چیکار کنم حالم خوب شه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری

اینایی ک میگین ببینه ببینه شوهر خودتون بود جرواجرش میگردین بدن ی زن دیگ. نگا کنه تحریک شه سما میگین ببینه الحق هرچی سر شماها بیاد حقتونه هرچی

ینی چی منطق پندار نیک کجا رفت متاهله زن داره زنشم معلول نیست هرچی ت اون فیلم زنا دارن داره چ دلیلی داره

همین مرد که با عکس و فیلم زن دیگ تحریک شه اسم میزاره غریزه مثل سگ میفته دنبال این زن و اون زن ببینم اون موقع هم میگید ببینه خب

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️