2777
2789
عنوان

از هر چی زن مرد همچی متنفر شدم حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 29 پست
معلومه شما درکم کردی😭😭 کاش بمیرم

معلومه درکت میکنم

حق با توعه صدر صدم حق با توعه عزیزم❤️

قربونت برم میفهممت

تازگیا متوجه شدی میبینه؟؟رابطش با خودت چجوره سرده

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه درکت میکنم حق با توعه صدر صدم حق با توعه عزیزم❤️قربونت برم میفهممت تازگیا متوجه شدی میبینه؟؟ر ...

قربونت برم . 😭از برج پنج اینا میشه فهمیدم قبلنا خیلی وقت میزاشت الان سریع میره سراغ اصل کاری

قربونت برم . 😭از برج پنج اینا میشه فهمیدم قبلنا خیلی وقت میزاشت الان سریع میره سراغ اصل کاری

بیشرف حالن بهم میزنن همچین مردایی

یه روش آوردی شما؟؟؟؟؟؟

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

عزیزم کاملا حق داریبا خودش صحبت کردی؟اینم یه جور اعتیاد محسوب میشهواقعا بده 💔

این با حرف اگه بود درست شده بود

اصلا فک نمیکردم همچین ادمی باشه یعنی اگه یکی بیاد بگه با زن دیدمیش باور نمیکردم الان دیگه اعتمادمو از دست دادم

بیشرف حالن بهم میزنن همچین مردایی یه روش آوردی شما؟؟؟؟؟؟

اره سه بار به روش آوردم اول انکار حتی مدرک نشون دادم

حتی سکوتم کرد . یبار انقد دعوامون شدت گرفت گفت دوس دارم میبینم دیگه تو روش نیوردم

اره سه بار به روش آوردم اول انکار حتی مدرک نشون دادمحتی سکوتم کرد . یبار انقد دعوامون شدت گرفت گفت د ...

حق داری من جای تو بودم میزدم تو دهنش کثافتو

گو میخوره خود ارضایی میکنه بد زن میگیره گو بیشتر میخوره با اونا تحریک میشه

بگو با من رابطه نداشته باش تا وقتی فیلم هست من میخوای چیکار

عزیزم بعضی مردها به خاطر این فیلم میبینن که یاد بگیرن چطوری با همسرشان رابطه جنسی برقرار کنننگران نب ...

یه جوری میگی یاد بگیرن تا فلان جای زنو باید ببینن تا یاد بگیرن صدا و فلان کار و فلان جای زنهای خرابو باید ببینن تا یاد بگیرن اگر منظورت پوزیشن هست

تو اینترنت بزنی پوزیشنها به صورت ادمک هست نیازی نیست تا فلای جای زنها رو هر روز ببینه

بله 100دذصد! اصلا مشکلش چیه؟!

دیدن فیلمهای ... اصلا عادی نیست کسایی که این فیلمها رو میبینن دچار اعتیاد سیری ناپذیرجنسی، فانتزیهایی جنسی میشن.

هرچه دیده بیند دل کند یاد و شوهر شما تصمیم خواهد گرفت هرزه ای رو ببینه که برای پول هر رفتار جنسی رو انجام میده بعد مردها از همسرانشون همون انتظار رو دارن چون فانتزی براشون ایجاد شده.

اون هرزه هست که با تعداد زیادی میخوابه و تعهد اخلاقی نداره ملت هم به خیال اینکه شب میبینه و صبح فراموش میکنه اما مغزش هم داره ازش الگو برداری میکنه.

این مردا دیگه رابطه عادی راضیشون نمیکنه و خیلی هم حرفهای جنسی میزنن و اول تو ذهن و تخیلاتشون تصور میکنن و بعد انگار طمع داشتنش به عقلشون غلبه میکنه انگار مثلا خیانت براشون یه هیجانی داره که رابطه معمولی نداره.

بعضی از خانوما که میگن همه مردا نگاه میکنند شاید میخوان این احساس عذاب آور رو که برای شوهرشون -کافی- نیستند اینطوری تسلی بدن وگرنه نیروی جنسی طبیعی رابطه سالم و عشق برای تحریک و ارضا نیازی به چیز دیگه ای نداره.

کسی که معتاد فیلم پورنه پاش بیفته خودشم پایست با یکی غیر زنش باشه اخه چجوری میتونه رابطه دونفر دیگرو نگاه کنه...

دیدن فیلمهای ... اصلا عادی نیست کسایی که این فیلمها رو میبینن دچار اعتیاد سیری ناپذیرجنسی، فانتزیهای ...

ب جای کپی کردن مطلب از گوگل کاش کمی فکر کنیم

باید بگم معتاد بودن با دیدن خیلی فرق داره!!! بعدشم یه مرد احمق همچین طرز فکری داره

خانم هاهم بهتره باشگاه برن یا تو خونه ورزش کنن هم ب بدنشون برسن هم به اعتماد به نفسشون

ب جای کپی کردن مطلب از گوگل کاش کمی فکر کنیمباید بگم معتاد بودن با دیدن خیلی فرق داره!!! بعدشم یه مر ...

بله خانومها عروسک جنسی مردا بشن که مردا نرن سراغ پو رن و هوس زنهای فاحشه نکنن حالا مگه خودشون رو فرمن، خوش هیکل و جذابن کچل و بد هیکل و شکم گنده ان یا لاغر دراز چه تحفه این که بخواد زن رو فورم باشه که شوهرش نره فاحشه هارو دید بزنه

مردی همچین زنی باید ادعاش بشه که مودش رو فرم و خوش هیکل و ورزشکار باشه

حالا شما بزار شوهرت فیلمهای پو رن ببینه شما برو خودتو عروسک جنسیش کن هوس بازیگرای فیلم پو رن نکنه شب خوش دیگه هم ریپ نزن چون نمیخونم

بله خانومها عروسک جنسی مردا بشن که مردا نرن سراغ پو رن و هوس زنهای فاحشه نکنن حالا مگه خودشون رو فرم ...

مگه زنی که به خودش میرسه عروسک جنسیه؟؟!!!! الان هرکی میره باشگاه و روتین پوستی داره عروسک جنسیه؟! اوک پس حموم نرین بو گند بدین پشماتونو نزنین ک عروسک جنسی نباشید!

عروسک جنسی شوهر چه صیغه ای؟! زن و شوهر حلال همن تو همون دین شما ک اسلامه تازه کلی سفارش شده زن باید شوهرشو همه جوره ارضا کنه قشنگ بپوشه خوش بو باشه و دلبر باشه و و و!!

چقدر طرز فکر کوتاهی داری که فکر میکنی زن به خودش میرسه چون عروسک جنسیه! همیشه در همه ابعاد انسان باید خودشو ارتقا بدت حالا تو نمیدی به خودت مربوطه

من می گفتم اعتیاد به پور. ن خوبه؟!

من کی گفتم مرد چاق و کچل باید زنش خوش تیپ باشه ک شوهرش دید نزنه اونارو؟! وقتی نمیفهمی چی میگم طبیعیه نظرت انقدر نا پختس! اینکه شوهرای شما چه مدلین چاق و کوتاه و کچلن به خودتون مربوطه من همسرم انقدر جذابه که طبیعیه باید منم عالی باشم همینطور ک من عالیم اونم باید خودشو به حد من برسونه

باشه من میرم باشگاه اندام عالیم رو حفظ میکنم به خودم میرسم توهم حموم نرو بو گند بدی!

باز نمیکنم ریپ بزنی👋🏻