2777
2789
عنوان

آیا شما تو حموم فین میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 183 پست
چند سالشونه؟خودشون خونه ندارن؟

۸۰ ، ۹۰ سالشون هس خونه دارن. مادرشوهرم دیگه نمیتونس کارای خونه کنه.

قرار بود عروسی نوبتی برن اونجا . سه تامون میرفتیم .دو تا از جاریام نمیرفتن . بخاطر همین اومدن خونمون

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای توروخدا بس کنید دیگه این فین چه دردسری شداا🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اسی من چی بگم ک شوهرم تو دسشویی بود خواهر شوهرم شلوار بچش کشید پایین گفت جیش کن تو حموم جیش کرد بدون دمپایی بچه رو بغل کرد پاهاش اب کشید گذاشت رو فرش و جیش تو حموم رو ول کرد ب حال خودش هنوز حس میکنم بوش میاد بس چندشم شد پسرش کلاس اول بود بچه نبود

واقعا استریله😂کادر درمانم

خب ببخشید استریل یا غیراستریل که در هر صورت نجس محسوب میشه باید شسته شه. تو رو خدا چیز یاد ملت ندین طهارت رو رعایت نکنن.

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

پس وسط دوش گرفتن جیش داشته باشن چیکار کنن یا شما ها خیلی تمیز و وسواسی هستین یا ما کثیف😅

من همیشه قبل از حمام میرم دستشویی؛ بحث تمیزی نیست بحث اینه بعد هی باید اب بریزی تا مطمین شی کاملا شسته شده و دیگه نجس نیست،پدر ادم صلواتی میشه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

اشکال نداره بابا. میری دسشویی دست میزنی پشتت بعد میشوری دستتو باز با همون دست غذا میخوری. حمومم با آب و صابون تمیز میشه. والا من خونم مثل دسته گله اما با این چیزا کاری ندارم حتی تو سینکمم وضو میگیره مگه چیه قاشق تفی رو توش میشوری بعد صورت نجسه؟؟