2777
2789
عنوان

آیا شما تو حموم فین میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 183 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وضع مالیشون ضعیفه ؟چون گفتی حموم ندارن برااون پرسیدم

نه والا

جریان داره

خسیسن

رفتن خونه پدربزرگ شوهرم که سالهاست مرده گاز کشی و حموم و هیچی نداره تو روستا موندن که پول خرج نکنن

بنفشه🍃

چکاری میکنن مگ؟

مادرشوهرم پوشکی هس ولی اصلا اعتقادی به پوشک نداره و بینهایت بو میده طوری که هر ک بیاد خونه فوری متوجه میشه. یعنی کلا نم میده رو فرش . مدفوع هم که بماند . شرتم نمیپوشه. الانم میترسم کاره پوشکش بیفته با من

پدرشوهرم میره تو حیاط ادرار میکنه فک میکنه کسی نمیبینه بعد بدون اینکه دستش بشوره مثلا از تو قندون قند بر میداره. خب همه اون قندا کثیف میشن . پسرمو لمس میکنه

و هزارتا چیزه دیگه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

بچه ها رفتم نگا کردم هیچی گیر نکرده بود😅ولی نکنین تو روشویی فین کنین

خداروشکر فردا قبل حموم رفتن جوهر نمک بریز یا هر شوینده دیگه ای بعد برو

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

با تمام قلبم درکت میکنم🥺🥺🥺به بعدش فک کن که میرن راحت میشی

مشکل همینه که نوبتی اوردیمشون خونه . الان نوبت منه. اون برادرشوهرم که بعد من نوبتش هس احتمالا نبره و موندگار شن خونم