سطل_سحرآمیز مدیر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 9336 عنوان آیا شما تو حموم فین میکنین | مشاهده متن کامل بحث + 3946 بازدید | 183 پست مادر و پدرشوهرم مهمونم بودنجفتشون وقتی رفتن حموم کنن دو ساعت صدای فین کردنشون میومداز حموم خونم چندشم شده خب روشویی هست چرا تو حموم فین کردمچندشم میشه برم بشورمش حتیاه اعصابم خوردهیکیشونم تو سینکم وضو گرفت آخه سینک جای صورت شستنهاعصابم خورده بنفشه🍃 امروز | 00:30 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سطل_سحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 9336 بابا فرض کن بچت بینیش بوده یه آب بریز اول با شلنگ یا دوش بعدشم شوینده بریز مگه با دستت میکشی دلتو پا ... بچه ندارمولی راست میگی حرف تویکی یکم آرومم کرد❤️ بنفشه🍃
طلوع39 عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4274 باباجان شاید گیر نکردهبه دلت بد راه نده ولی میدونم چه حالی داری کلا پلاستیک کن دستت اونو بردار بنداز سطل آشغال یکی دیگه بخر بزار جاش حالا که اینقده حساسی
سفیدبرفی۷۹ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6449 مگه خودت خونه نداری؟واسه چی بری خودتو بندازی گردن عروس و داماد؟پیر شدی بشین خونت بچه هات بیان بمونن ... اخ نگو دلم پرهچن روز دیگه پدر شوهر مادرشوهرم میان خونم بمونن کاااااش کااااش مشکلم فقط فین کردن بود. اگه کارای اینا رو ببینی صد در صد خونه با وسایلش رو آتیش می نیهر کی پستمو میبینه دعا کنه برام سره یه هفته برن تو رو خدا یه صلوات بفرستین برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷
طلوع39 عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4274 چقدر بده کاش حداقل این کار را کرده بودی دلت نمیسوخت 😂دلم برات کباب شد😂 اره والله
بیجید عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 1850 اخ نگو دلم پرهچن روز دیگه پدر شوهر مادرشوهرم میان خونم بمونن کاااااش کااااش مشکلم فقط فین کردن بود. ... اول همه برو توری کف حموم را بردار برو بدو😂
ورساچ عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 3163 واقعا استریله😂کادر درمانم عزیزممم توروخدا منو راهنمایی کن..چن روزه گوشه ناخنم چون پوستشو کنده بودم..ملتهب شده و متورم شده حتی تورم تا پشت انگشتمم رفته.من چیکار کنم...انتی بیوتیکم میخورم خوب نمیشه از دیروز اسیرم
بیجید عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 1850 عزیزممم توروخدا منو راهنمایی کن..چن روزه گوشه ناخنم چون پوستشو کنده بودم..ملتهب شده و متورم شده حتی ... عزیزم هرموقع پوست کنار ناخنت بلند میشه با ناخن گیر مخصوص هست بگیر نکشش ک تا گردنت بره وای دلم سست شد😂یکم ویتامین آ د بزن ک التهابش بخابه
ورساچ عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 3163 عزیزم هرموقع پوست کنار ناخنت بلند میشه با ناخن گیر مخصوص هست بگیر نکشش ک تا گردنت بره وای دلم سست شد ... خیلی نگرانمم نمیدونم چرا از دیروز خوب نشده اصلا
سفیدبرفی۷۹ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6449 اول همه برو توری کف حموم را بردار برو بدو😂 میگم که کاش فین که هیچی اصلا میشاشید تو حموم ولی بقیه کارا رو نمیکردن برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷
بیجید عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 1850 خیلی نگرانمم نمیدونم چرا از دیروز خوب نشده اصلا نگران نباش آسیب زدی منم دستمو با چاقو اره قشنگ بریدم ک باز شد از هم الا بعد چند روز بهتر شده
سطل_سحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 9336 اخ نگو دلم پرهچن روز دیگه پدر شوهر مادرشوهرم میان خونم بمونن کاااااش کااااش مشکلم فقط فین کردن بود. ... برات دو تا حمد میخونممن میفهمم چقد سخته بنفشه🍃
بیجید عضویت: 1404/06/11 تعداد پست: 1850 میگم که کاش فین که هیچی اصلا میشاشید تو حموم ولی بقیه کارا رو نمیکردن چکاری میکنن مگ؟
ورساچ عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 3163 نگران نباش آسیب زدی منم دستمو با چاقو اره قشنگ بریدم ک باز شد از هم الا بعد چند روز بهتر شده اون ورمش منو نگران کرده 🥺🥺
سطل_سحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 9336 بچه ها رفتم نگا کردم هیچی گیر نکرده بود😅ولی نکنین تو روشویی فین کنین بنفشه🍃