2777
2789

از صبح تا شب سرکاره منم تنهام مراعاتشو میکنم حالا دیروز میگفت جمعه هم میرم سرکار چیزی نگفتم

امروز خواب موند نرف

ساعت 2 ظهر از خواب پا شدیم گفت من میرم جمعه بازار از اونور هم میرم خونه عموم امانتی بگیرم

اعصابم خورده که منو نادیده میگیره انگار من نیستم

یک نمیپرسه خب تو میخای روز جمعه چ غلطی بکنی

منم اومدم خونه مادرم . اونم اومد شب . بعد شام که ساعتای 10 خوردیم تا 12 و نیم رفته تو گوشی

نمیگه یک پاشو بریم خونه نمیگه این بنده خدا ها میخوان بخوابن . نمیدونم چرا انقدر نفهمه

منم هیچی نگفتم دلم نمیخواست بگم پاشو بریم خونه آخر تصمیم گرفتم خونه مادرم بخوابم

ساعت 12 گفت بریم گفتم تو برو من میخوابم

بعد رفتم اتاق لباسمو درآوردم اومده میگه چیه ناراحتی باز

میگم آدم این موقع میره ساعت 12 نیمه شب

میگه حالا ول کن بیا بریم

منم گفتم برو بابا و اومدم از اتاق بیرون و اونم رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطفا به صراحت با خودش صحبت کن

همین حرفهای که اینجا زدی بدون اینکه مبهم و سربسته بگی ، همین طور به ایشون بگو

بگو حس میکنم نادیده ام میگیری هر چند میدونم خیلی منو دوستم داری و اصلا قصد اذیت کردن منو نداری

فقط دوستدارم همدیگه رو درک کنیم و برنامه بچینیم برای باهم بودنمان

مردا تا بهشون نگی متوجه نمیشن.میخواست بره جمعه بازار میگفتی منم میام.

منتظر تعارف بودی؟!

میبینی خانواده ات میخوان بخوابن ،بگو فلانی بریم!

چرا منتظری همه اش اون بگه ؟

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
عزیزم لطفا به صراحت با خودش صحبت کن همین حرفهای که اینجا زدی بدون اینکه مبهم و سربسته بگی ، همین طور ...

هزار بار گفتم ولی گاوه عوض نمیشه تصمیم گرفتم چند شب خونه مادرم بخوابم ببینم چی میشه همش به طلاق فکر میکنم دیگه صبرم لبریز شده

مردا تا بهشون نگی متوجه نمیشن.میخواست بره جمعه بازار میگفتی منم میام.منتظر تعارف بودی؟!میبینی خانواد ...

جمعه بازار رفتم جای زن نیس همشون مردن

اونم اینو میدونه

خب من ازش ناراحت بودم دلم میخواست اون منت بکشه بگه پاشو بریم رفته غرق شده تو گوشی

دلم میخواد جدا شم ازش با همون گوشیش تنها بمونه

جمعه بازار رفتم جای زن نیس همشون مردن اونم اینو میدونه خب من ازش ناراحت بودم دلم میخواست اون منت بکش ...

چندسالته؟ احساس میکنم کم سنی

مردا این روزا خیلی گرفتارن،مشکل اقتصاد و کار و پول ،یکم فکرشون مشغوله،

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
چندسالته؟ احساس میکنم کم سنیمردا این روزا خیلی گرفتارن،مشکل اقتصاد و کار و پول ،یکم فکرشون مشغوله،

چ ربطی به سن داره تا این درد نادیده گرفتن رو نکشی متوجه نمیشی چقدر بده