بخونید حالم خیلی گرفتس🖤واقعا بگید حق با منه یا پدرم؟ من تا بحال گوشی نو ب دست نگرفتم. مثلا داداشم گوشی میخرید گوشی کهنه رو میداد ب من. یا مامانم گوشی میخرید گوشی کهنه شو داد به من. یه بار پدرم مثلا گوشی خودشو فروخت و واسم نو گرفت. و گوشی کهنه منو برد .بعد دوماه فهمیدم گوشی خودشه و گذاشت تو کارتونش اومد دادش و من اصلا نفهمیدم برا خودشه و از ذوقی ک داشتم اصلا دقت نکردم گوشیشه چون ظاهرشو دستکاری کرده بود. باورتون میشه تا الان دارمش و مدلش a11 هست؟ الان کسیو میبینید A11 دستشه؟ حالا وضع مالیشم خوبه اگه بد بود اصلا دهن باز نمیکردم. دوسال پیش برا دخترعموم گوشی نو خرید (پدرش فوت کرده) اونوقت ک من دخترشم نمیتونه ی نو بخره؟ تازه اومدم پیشش بهش گفتم حداقل شیائومی بخر.. گفت همینتم خداتو شکرکن. شیائومی قیمت کردم ۲۰ تومن اینطوریا بود میگه خیلییی گرونه. بهش گفتم تو واسه خانوادت کاری نمیکنی ولی فقط کافیه دخترعموم یا غریبه ای چیزی بگه همه کار میکنی. با بغض بهم میگه بخاطرت گوشی کهنه تورو گرفتم و گوشی نو خودمو دادم بعد میگی واست کاری نمیکنم؟ بهش گفتم گولم زدی و گوشی خودم بوده..از بس دلم گرفت واقعا خیلی گریه کردم💔اگه بگم کارمند رسمی شرکته باور نمیکنید🙂💔
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.