2777
2789

بخونید حالم خیلی گرفتس🖤واقعا بگید حق با منه یا پدرم؟ من تا بحال گوشی نو ب دست نگرفتم. مثلا داداشم گوشی میخرید گوشی کهنه رو میداد ب من. یا مامانم گوشی میخرید گوشی کهنه شو داد به من. یه بار پدرم مثلا گوشی خودشو فروخت و واسم نو گرفت. و گوشی کهنه منو برد .بعد دوماه فهمیدم گوشی خودشه و گذاشت تو کارتونش اومد دادش و من اصلا نفهمیدم برا خودشه و از ذوقی ک داشتم اصلا دقت نکردم گوشیشه چون ظاهرشو دستکاری کرده بود. باورتون میشه تا الان دارمش و مدلش a11 هست؟ الان کسیو میبینید A11 دستشه؟ حالا وضع مالیشم خوبه اگه بد بود اصلا دهن باز نمیکردم. دوسال پیش برا دخترعموم گوشی نو خرید (پدرش فوت کرده) اونوقت ک من دخترشم نمیتونه ی نو بخره؟ تازه اومدم پیشش بهش گفتم حداقل شیائومی بخر.. گفت همینتم خداتو شکرکن. شیائومی قیمت کردم ۲۰ تومن اینطوریا بود میگه خیلییی گرونه. بهش گفتم تو واسه خانوادت کاری نمیکنی ولی فقط کافیه دخترعموم یا غریبه ای چیزی بگه همه کار میکنی. با بغض بهم میگه بخاطرت گوشی کهنه تورو گرفتم و گوشی نو خودمو دادم بعد میگی واست کاری نمیکنم؟ بهش گفتم گولم زدی و گوشی خودم بوده..از بس دلم گرفت واقعا خیلی گریه کردم💔اگه بگم کارمند رسمی شرکته باور نمیکنید🙂💔

کاربری دست دونفره❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگ داره نمیخره خوب خسیسه دیگ ولی اگ نداره کلا بهش فشار نیار تو این وضع گرونی

عزیزم اصلا خسیس نیس

بخدا هرچی بگم واسم فراهم میکنه

لباس هرماه میخرم

ماهانه پول واریز میکنه. ولی با گوشی لج کرده

کاربری دست دونفره❤️

حتما در توانش نیست بخره، اگه برای دخترعموت خرید شاید بخاطر این بود ک خوشحالش کنه تا درد بی پدری رو کمتر حس کنه

اگه گوشیت کار میکنه و اذیت نمیکنه فعلا با همین سر کن ، ب دل نگیر

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

منم گوشی قدیمی مامانم دستمهولی نمیگم تو این شرایط گوشی میخوام اگه حوس گوشی نو کردم خودم باید بخرم نه ...

عزیزم من نه شاغلم نه دستم تو جیب خودمه

مجبورم ب پدرم پناه ببرم

غیر از اینه؟

کاربری دست دونفره❤️

عزیزم اصلا خسیس نیسبخدا هرچی بگم واسم فراهم میکنهلباس هرماه میخرمماهانه پول واریز میکنه. ولی با گوشی ...

پولاتو جمع کن

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

حتما در توانش نیست بخره، اگه برای دخترعموت خرید شاید بخاطر این بود ک خوشحالش کنه تا درد بی پدری رو ک ...

اگه بگم دخترعموم ۳۳ سالشه باور میکنی؟

گوشیم خوبه مشکلی نداره

ولی بین این همه ایفون و شیائومی و... فقط من هنو سامسونگ دارم

کاربری دست دونفره❤️

عزیزم من نه شاغلم نه دستم تو جیب خودمهمجبورم ب پدرم پناه ببرمغیر از اینه؟

منم نه شاغلم نه دستم تو جیب خودمه

ولی این دلیل نمیشه برای استقلال مالی تلاش نکنم

و هر وقت شاغلم شدم میگیرم این منظورمه

غرق شوی میمیری چه در دریا چه در رویا