2777
2789
عنوان

کم مونده گریم بگیره💔دل پدرمو شکستم با حرفام

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم به خدا اگر بدونی که با رفتنش چه حالی میشه انشاالله که صد سال دیگه سایش بالای سر ت باشه من تازه پدرم از دست دادم با این وجودی که از گل نازکتر بهش نگفتم تا اندازه ی وثقم در خدمتش بودم از خدا میخوام که یلحظه دیگه ببینمش عمرم میدم اما دیگه برگشتی نیست خواهش ایکنم هرچی در توان تون در خدمت پدر ومادرتون باشید حتی اگر بدی در حقتون کرده باشن 😭

عزیزم به خدا اگر بدونی که با رفتنش چه حالی میشه انشاالله که صد سال دیگه سایش بالای سر ت باشه من تازه ...

عزیزدلم

روحش شاد🖤🥲🥲خدا ب دلت ارامش بده

کاربری دست دونفره❤️

دهن کثیفتو ببند تو با آیت خانواده داغونت پای خانواده رو کشیدی وسط ، بی شخصیت خودتی و هفت جدت

@niniyar

عزیزم شما پیامارو ببین من بی احترامی کردم؟

لطفا رسیدگی کن

کاربری دست دونفره❤️

عزیزم از منم a12 تو دست همه گوشی ازین داغون تر نمیبینم ولی گوشی مامان بابام کلی مدلش بالاتر از منه م ...

عزیزم🥲💔واقعا سخته

همدردیم

کاربری دست دونفره❤️

عزیزم دخترعموم بچه نیس ۳۳ سالشهواقعا پدرم خسیس نیسهرچی بخوام فراهم میکنهولی نمیدونم مشکلش با گوشی چی ...

۱۰۰۰تا خوبیشو نمیبینی ولی بخاطر یه گوشی بقیه خوبیاشو میشوری خودت مس انداز کن بخر

۱۰۰۰تا خوبیشو نمیبینی ولی بخاطر یه گوشی بقیه خوبیاشو میشوری خودت مس انداز کن بخر

گلم چه پس اندازی

پدرم ماهانه ۳۰۰ واسم میریزه

اصلا جمع نمیشن برا یه گوشی

کاربری دست دونفره❤️