2777
2789

عزیزان سنم بالاست وسابقه ی جدایی دارم بعد مدت ها عاشق یه آقایی شدم که همه جوره بهم میایم واقعا ازنظرم عالی بود وفکر وحس میکردم خوشبختترین زن دنیام هنه چیش ومیخواستم ومیخوام هنوزم تااینکه بیکاری و نداشتن کار ثابت افسرده وداغونش کرده و مدتیه که حالش بینهایت بده هرکاری کردم اوکی شه نمیشه بدتر دور میشه حتی یه سری پیام هام که راه حل یاراهنماییش کردم بدتر عصبیش کردبهش قول دادم هیچی ازسر دلسوزی وبه صلاحش نگم اما یه مدته که رفته ومیخواد تنهای تنها باشه میدونم باهیچ کس نیست کانل بعد از ۱ سال میشناسنش میدونم داغونه حتی حال وحوصله ی مادروپدرشم نداره واقعا موندم چه کنم دلتنگیش ودوریش داره بیتهایت آزارواذیتم میکنه 😥🖤این یه مدت قبلا هم بخاطر همین حال بدش وعدم کارثابت داشتن باعث شد ازمن دورشه ولی برگشت قول داده بود نره باز رفت 😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تروخذا انقد ضعیف نباشید خانم ها خودتو جمع جور کن رو خودت تمرکز کن بعدم سنم بالاس چیه مردا پنجاه شصت ...

میگی چیکارکنم منتطرش بمونم تا حالش خوب بشه وکار ثابت پیداکنه یانه واقعا چه کنم

گفتم سنم بالاست که بگم سنم کم نیست که عشقم الکی وسرسری باشه

واقعا موندم چه کنم😔💔

میگی چیکارکنم منتطرش بمونم تا حالش خوب بشه وکار ثابت پیداکنه یانه واقعا چه کنم گفتم سنم بالاست که بگ ...

نه عزیزم شما خیلی ارزنده و ارزشمندی اون باید بیاد دنبال شما و برای بدست اوردنت تلاش کنه مردی ک ادمو دوست داره این شکلیه

میدونم دوسش داری درک میکنم اما اونم باید عشقشو نشون بده دیگه درسته؟

نه عزیزم شما خیلی ارزنده و ارزشمندی اون باید بیاد دنبال شما و برای بدست اوردنت تلاش کنه مردی ک ادمو ...

عزیزدلمی قبلا نشون داده الان داغونه حالش بخدا خیلی بده چون بیکاروبی پوله بخاطرگرونی و..قبلا رفت که من برم با آدم درستی ازدواج کنمو خوشبخت شم به قول خودش نامردی نکرد توو اون اوضاع مردونگی کرد دید چقدردلبسته ووابستشم بزگشت هرکاری کرد کاردلخواه جورنشد من یه راهکاردادم میدونم حرفلحن و صحبت درستی نکفتم و انجلم ندادمو عصبانی شدنشو حق میدم ولی رفتنشو نه قول داده بود نره باز کفت میخواد تنهای تنها باشه وحالش بده من میگم چون بی حال وحدصله ست دلیل نمیشه حتی یه پیام نده بهش میگم حتی حال وحوصله ی مادروپدرتو نداری حال وحوصله ی منو بایستی داشته باشی من مگ چی خواستم روزی چندتاپیام همین تا انشاءالله کارودرآمد برسی وبیای همو ببینیم ولی موندم هرچی پیام میدم جواب نمیده یادخاطرات شیرینمون وخوبیها ومحبتاش ک میفتم دلم ب دردمیاد بخداخیلی خوبه خیلی میخوانش میدونم مشکلش باعث شده ولی چرا بیواری وبی پولی باید ازمن دورش کنه آخه من نمیتونم به مرددیگه دل بدم واقعا نمیتونم هنش فکرودلم پیش این آقاست😔💔🖤😥🙈🙈

نه عزیزم شما خیلی ارزنده و ارزشمندی اون باید بیاد دنبال شما و برای بدست اوردنت تلاش کنه مردی ک ادمو ...

تو بدترین شرایط گفت که منو خیلی دوست داره آدم بینهایت رک وجدی ای هست تعارف نداره میگفت اگرمنو یک درصد نمیخواست هرچی میگم بگو اگرمنو دوست نداری پ نمیده الان چندروزه پیام نمیده فقط نوشت اولش اعصاب وحال وحوصله ندارم توام گیرمیدی وکش میدی میخوام تنهاباشم و الان چندروزه هرچی پ میدم ج نمیده خیلی داغونم خیلی چه کنم واقعا تا برگرده😥😔

تو بدترین شرایط گفت که منو خیلی دوست داره آدم بینهایت رک وجدی ای هست تعارف نداره میگفت اگرمنو یک درص ...

خب بزار یکم با خودش خلوت کنه

گلم شدت وابستگیت زیاده اگه بهت ضربه بزنه چی؟

خب بزار یکم با خودش خلوت کنه گلم شدت وابستگیت زیاده اگه بهت ضربه بزنه چی؟

من بینهایت واقعا دلبسته و وابسته شم آخه میترسم ونگرانم طولانی شه خلوتش مثل سری قبل هی میگم کاش هیچی نمیگفتم بااین اوضاع واحوالش قهرنمیکرد بره یا دوری نمیکرد که خلوت وتنهایی بخواد بعد ۶ ماه دوری برگشت و بعد ۳ ماه الان داغونترازقبل شده لعنت به بیکاری وبی پولی هرکاری نمیره شغلش آزادبود کساد شده همش ازگرونی ووضع جانعه نالانه اون مدت نه باهم بودیم عالی بود امید داشت اواخرش اینطور شد خیلی تاامید وافسرده شده میگم نگرانم تنهاش بذارم ب تبودم عادت کنه ازاینورم هی زنگ وپیام ج نمیده هم دلتنگشم وهم نگرانشم موندم چ کنم 😥😔