2777
2789
کوفت بگیر براش ب نظرت معلما این دوره زمونه لیاقت دارن

همین جاعده ای شوهرشون معلمه یاتوخانوادشون معلم دارن فکرنمی کنی ناراحت بشن خوب دوس نداری نگیر امروزدخترم اومدکلی گریه کردکه بچه هابرای مربی کادودادن من ندادم حالامن فکرمی کردم جشن نیمه شعبان بوده فقط خوراکی برای دوستاش خریده بودم خدامیدونه دختربیچاره ی من چقدرناراحت شده

🙁🙁🙁🙁

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینو بگو

هدیه حتما نباید گرون باشه همین که قدر دانی بشه ازشون کافیه   من همیشه علاوه بر اینکه دوست دارم  قدردانی کنم .دوست دارم بچه هام یاد بگیرن 

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم

معلم ها معطل و محتاج کادو نیستن. برخورد بعضی مادرا واقعا زشته. تحمل کلی شاگرد که اکثرا هم یه دونه و مامانی هستن کار راحتی نیست. شما یه دونشو دارین بعضی وقتا کم میارین. یه شاخه گل هم برا یه معلم کافیه که خستگیش در بره.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بی احترامی کردن و خودمون یاد بچه ها میدیم بعد گله مندیم .

سلام من یه کاربر قدیم هستم به اسم بهناز که سال ۱۳۸۸عضو شدم ولی با نی نی سایت جدید نتونستم وارد بشم و همش مشکل رمز ورود میزد چند ماه تلاش کردم نشد بالاخره امروز کاربری جدید درست کردم

مدرسه دخترم شنبه قراره ببرن .

ولی مدرسه دوست باشگاهیش .قراره سه شنبه 

به نظر منم شنبه بهتره

من ب ای کادر دفتر م هر کدوم تابلو گل نقره گرفتم هر کردوم ۴۵ تومان برای معلم قران و ورزش هم گل ساخه ای نقره برای معلمشون هم سکه پارسیان 

بالاخره فقط یک روز معلمه باید قدردانی بسه از زحمات تک تکشون 

هیچ معلمی لنگ کادوی روز معلم نمونده شما که کلا مشخصه تربیت نشدی 

از پست من و جواب دادن شما بیشتر مشخص چه کسی تربیت نشده

نکنه معلم هستی که بهت برخورده و کاملا مشخص که لنگ کادو هستی😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
معلم ها معطل و محتاج کادو نیستن. برخورد بعضی مادرا واقعا زشته. تحمل کلی شاگرد که اکثرا هم یه دونه و ...

شما درست میگی ولی یادم یک روز ی پدر من مغازه ش اتیش گرفت و ما وضع مالیمون خیلی بد بود معلمم هم میگفت من توقع کادو ندارم همین که درستون خوب باشه برای من از صد تا  کادو با ارزش تر

منم نتونستم برای همون معلم کادو ببرم چون به نون شبمون هم محتاج بودیم براش نقاشی کشیدم جالب فقط ۹ سالم بود  وقتی به معلممون هدیه م رو دادم  چنان برخورد زشتی باهام کرد و نقاشیم  رو انداخت تو سطل زباله جلوی همه تحقیرم کرد 

واقعا بعضی معلم ها لیاقت ندارن 

ولی کاش این هدیه دادن به معلم ها جمع بشه به جاش اموزش و پرورش بهشون کادو بدن شاید خیلی از دانش اموزا توان مالی نداشته باشن

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄