2777
2789
شما درست میگی ولی یادم یک روز ی پدر من مغازه ش اتیش گرفت و ما وضع مالیمون خیلی بد بود معلمم هم میگفت ...

خیلی از این تاپیک گذشته ولی خواستم منم نظرمو بگم.من معلممسال۹۳شاگردم یه نامه روز معلم داد که انقد قشنگ نوشته بودکه هنوز نگه داشتم.کارمعلم شما اشتباه بوده.ولی لطفا شما اشتباه بزرگتر از او انجام ندید.یه خانم نوشته کوفت بگیر براش.آخه این حرف یعنی چی؟

چیزی نخر براشولی فحش که لیاقته خودته رو هم به معلم نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما شان ومنزل معلم رو نمیدونی و  دهنتو بازمیکنی  چیزی نخر هیچوقت فقط دهنتم ببند

والا مت در طول این همه سال مدرسه رفتن چه خودم چه اطرافیان ی معلم خوب ندیدیم .... چون معلمی بهت برخورد .... 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
شما شان ومنزل معلم رو نمیدونی و  دهنتو بازمیکنی  چیزی نخر هیچوقت فقط دهنتم ببند

اینقد با بچه های مردم اینجوری حرف میزنی با بقیه هم همینی .... اگر راجع به معلما خوب حرف نمیزنن حتما ی ایرادی وجود داره اینقد معلم خوبی باش که بهت بر نخوره

والا مت در طول این همه سال مدرسه رفتن چه خودم چه اطرافیان ی معلم خوب ندیدیم .... چون معلمی بهت برخور ...

توچون،خودت خوب نیستی،فکرمیکنی همه بد اند.کافرهمه را به کیش خود پندارد.خداروشکر که وجدانم بابت شغلم راحته.چون از جون و دل مایه میذارم برای یادگیریه دانش اموزام

توچون،خودت خوب نیستی،فکرمیکنی همه بد اند.کافرهمه را به کیش خود پندارد.خداروشکر که وجدانم بابت شغلم ر ...

آره تو خوبی معلم بهشتی