2777
2789
عنوان

جمعتون

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 45 پست
خرید رفتم بعد از مدت ها ناهار بیرون خوردیم و یکم چرخیدم در کل خوش گذشت از فردا ولی دهنم سرویسه با در ...

بهه بهه😍

انشالله همیشه ب خوشی 🌱

درسم برا ایندته دیک ب بعدنت فکر کن

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همچنان درازکشیدم و بیحالم

الهی هرچی زودتر خوب بشی

ی سورم میزاشتی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

همچنین نوزادم دلدرد داره نمیخوابید

فدات

اوخیییی 🥲 انشالله بهتر بشه الان چطوره؟

همش از بی حوصلگی خواب بودیم غذا هم نداشتیم 🥲

اها غذا دیک چرا!

فدات عزیزمببینم تا فردا خوب نشم میرم دکتر

نشی گلم

اره برو حتما من خودم همیشه ی سورم میزارم اوکی میشم

خوب نبود...

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

شب مهمون داشتیم صبحانه مفصل خوردیم عصر اومدیم مهمونیگربه شوم تو بغلم خوابیده دارم عشق میکنم

چقد خوببب😍😍

همیشه ب خوشی🌱

خوب نبود...

چرا؟

انشالله فردا روز بهتریه برات🌱