2777
2789
عنوان

درچه حالین😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 128 پست
این قرمه سبزی پختنم از رو اجبار بود شوهرم غررر زد که هیچی درست نمیکنی در صورتی که خونه خودمون نبودیم ...

اخی عزیزم😅

زنو شوهر همینن، ماهم همینیم کلیم همو میزنیم🙄البته از روی شوخی هاااا🤣

اره والا منکه تا الان عوضش کرده بودم😂

خوشبخت باشین♥

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

اوه اوه یه تلویزیون میوفتادی ها

آره😂

حالا پام پیچ خورده بود مامانم میگفت خوب شد نشکست بقیه میپرسیدن پاش چی شده باید میگفتم حین فوتبال شکسته🤣

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم😅 مثلادارم خودموهیجانی نشون میدم که اِ برامنم مهمه😅😅

مگه گذاشتن چیزیم مهم بمونه😅🥲

خبری ازش نیست هیچ جا فعالیت ندارد دیابت داره و مشکلات ریه واسه همین نگرانشم

وااای چقد بد🥲عزیزم ان شاءالله هرچه زودتر ازش باخبر میشی

هه گوردوم .امیرحسین هاردا ددی ؟دانیشدیاندا ددی بیلاری؟

توپ دان سورا ددی مسئول لار دان تشکر الیرم بو قشح زمینن چمنه گورح😏بویول ددی قورخ مایین بیز ایستمیرک بو ایل قهرمان اولاخ الچکین بیز دن بو قدر اذیت اله میین قویون حداقل توپوموزی اوینایاخ.دانیشاندا گوزلری دولدو🥲

منده چوخ ناراحاتی دیم بیللرین دن اما بونو گوردوم ددیم بناوا اویونچو نه اورکینن گورح اوینایا.

یوخ گوزلیم من بیر ایلدی توی اله میشم😅

ای خدااا

خوشبخت اولای 😍😍😘😘💚💚

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋