الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خوب هستید پسر منم 11 سالشه حجامت تاثیر داره ؟ شما چند بار حجامت کردید ؟ چقدر قدش بلند شده ؟ می ...
سلام عزیزم من دخترمو دو بار بردم یه بار بین دو کتف یه بار هم پشت گوش راستش جای زخم بین دو کتف دخترم خیلی بد مونده منم ترسیدم برا ساق پا ببرم گفتم حتما پوستش بده جاهاشون میمونن و اینکه دخترم کم خونه حس کردم یه مقدار ضعیف شده به هر حال حس درونیم نذاشت دیگه ببرمش البته بعد پشت گوش یه دو سانتی بلند تر شد حالا یا تاثیر حجامت بوده یا اتفاقی
سلام دوستان همین ورزش هایی که فاتح دلها گفت رو میتونید از طریق برنامهincrease your height home work taller اسمش یه همچین چیزیه هم برای ایفون داره هم برای سامسونگ با توجه به سنتونو و قدتون بهتون تایم میده مثلا من با 16 سال سنو و قد 174 بهم 60 روز داد تقریبا 20 روزشو رفتم فکر کنم یه نیم سانتی رشد کردم حالا نمی دونم یا کمتر یا بیشتر بلاخره رشد کردم. ولی من بهتون پیشنهاد میکنم پیش دکتر طب سنتی برید تکرار میکنم طب سنتی نه فوق تخصص غدد برید بهترین راه افزایش قد از نظر طب سنتی :1-حجامت 2- طب سوزونی 3- ماساژ ذاذن نقاط خاص بدن دقیقا نمی دونم کجا ولی با روغن زیتونو یه چند تا چیز دیگه خودتونو چرب کنید و ورزشو و خواب و تغذیه رو هم خودش بهتون میگه و از سن 14 تا 19 سالگی اکثر جاها نوشته اثر دارهولی اگه زیر 17 برین تو حدود 18 ماه فقط با حجامت 10 یا 12 سانت رشد میکنید و اونایی هم که میگن حجامت فقط خارج کردن خون کثیفه اشتباه میکنند اطلاعات کافی ندارند و اخر از همه میتونید به امپولای هورمون رشد اختفا کنید خودم از 11 سالگی فقط امپول زدم از 133 رسیدم 174 در 16 سالگی البته 15 سالو 8 ماهمه این کارا رو بکنید نتیجه میگیرید موفق باشید
سلام و می تونه تاثیر داشته باشه ، دختر نوجوان یکی از اقوام برده بود یک قدی کشیده بود که نگو ، البته حجامت خاصی هست فکر کنم ساق پا با اون حجامت عام فرق می کنه .من بودم می بردم یک جای بهداشتی و وارد ارزشش رو داره