2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره دستت درد نکنهفطق الان دانشگاهم نمیرسم شب انشالله رفتم خونه طرفای ساعت ۱۱ ۱۲ یادآوری کن میگم بهت

چشم ممنونممم عزیزممم💚💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

آره دستت درد نکنهفطق الان دانشگاهم نمیرسم شب انشالله رفتم خونه طرفای ساعت ۱۱ ۱۲ یادآوری کن میگم بهت

عزیزم گفتید یاد آوری کنم

بازم ممنونم ازتون 🩷

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

عزیزم برای منم میگیری ۲۰تا صلوات فرستادم 🫂🫂💚 عدد هم باید بگم ؟ ۱۶

خوب ببین برات کارت حاکم شمشیر اومده .کارت حاکم شمشیر یعنی وقتشه محکم وایسی سر حرفت. این کارت بیشتر به آدمی اشاره داره که منطقی فکر میکنه اهل مشورت و تصمیمهای جدیه. یعنی تو باید مثل یه رهبر عمل کنی، مخصوصاً توی کارهایی که رنگ و بوی قانونی یا رسمی دارن. میگه سختیها رو بهونه کن برای قویتر شدن، نه برای عقب کشیدن. نذار احساسات سرکوبشده یا پریشونی جلوی هدفت رو بگیره. تو میتونی با عقل و تجربهت نتیجهای که میخوای رو بگیری.خلاصه ک این کارت میگه وقتشه جدی باشی منطقی تصمیم بگیری و با قدرت بری جلو. هیچکس نمیتونه جلوت رو بگیره وقتی خودت رهبری رو دست میگیری

انشاالله که خیره برات فقط کلا همیشه و هرجایی که هستی به ف ال و این چیزا بیشتر جنبه سرگرمی نگاه کن و هیچوقت زندگیت و روش نبند.منم دوست داشتی دعا کن

شاهدخت آتلانتیس

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

۷۶فداتشم

خوب ببین کارت سه چوب دست برات اومده کارت سه چوبدست خیلی پر از امید و انرژی سازندهست این کارت میگه الان توی مرحلهای هستی که باید منتظر نتایج خوب باشی کاری که شروع کردی هنوز کامل جا نیفتاده، ولی آیندهاش روشنه. یعنی صبر و امیدت خیلی زود جواب میده نشونهی سرمایهگذاری و مشارکته یعنی بهتره با آدمهای درست همکاری کنی تا مسیرت محکمتر بشه نماد قدرت و ثروته؛ یعنی نتیجهی تلاشهات میتونه جایگاه و امکانات تازهای برات بیاره فا ل تأکید میکنه که بهترین نقطهی شروع همین محیط اطرافته با تحقیق و شناخت میتونی منابع و گروههایی رو پیدا کنی که بهت کمک کنن باید افق دیدت رو گستردهتر کنی کنجکاویهات رو دنبال کنی و از فرصتها نهایت استفاده رو ببری در کل میگه سه چوبدست یعنی آیندهات روشنه، نتایج خوب در راهه، و با صبر، همکاری و استفاده از فرصتهای اطراف میتونی به قدرت و ثروت برسی

فقط به این چیزا بیشتز جنبه سرگرمی نگاه کن و هیچوقت زندگیت رو روش نبند دوست داشتی منم دعا کن

شاهدخت آتلانتیس

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋