2777
2789
خب ببین کارت هفت که برات اومد کارت «هفت سکه» بیشتر از هر چیز داره بهت میگه که الان توی یه حالت انتظا ...

برای منم میگیری ممنونم

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گلم پیش یه نفر ف ال گرفتم،یه جوری حرف میزنهویه چیزهایی درست در میاد،،آدم فکر میکنه کاملا راست میگ ...

کاملا شانسی هست گل بعضی وقتا درست از آب در میاد بعضی وقتا نه من خودم به عنوان کسی که ف ال و اینا میگیرم بیشتر جنبه سرگرمی نگاه میکنم و با اینکه خیلی وقتا خیلی چیزا رو برام درست در میاره توی فالم ولی زندگیمو اصلا روش نمیبندم و اعتقادم اینه فقط خدا خبر اینده داره و اگر واقعا فالگیر ها خبر داشتن از آینده و ... قطعا جلوی ی سری اتفاقات رو که توی زندگی خودشون افتاد رو میکرفتن .... البته که خلی هاشون ممکنه موکل داشته باشن که کلا نحسی و شیاطین رو هم وارد زندگی خودش هم وارد زندکی چار تا بیچاره دیکه ام میکنه

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

خوب ببین برات کارت حاکم شمشیر اومده .کارت حاکم شمشیر یعنی وقتشه محکم وایسی سر حرفت. این کارت بیشتر ب ...

ممنونممم عزیزم لطف کردی 🩷

انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد🫂🩷💐

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367