2777
2789
عزیزم خودت میگی کدوم دقیقتره بگیری

هر کدوم میگن ی چیزایی رو بستگی به انتخاب خودت خودت داره

من خودم حافظ و تار وت رو بیشتر میپسندم

ولی یادت نره که بیشتر جنبه سرگرمی نگاه کنی و اعتماد نکنی

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

حتما براتون دعا میکنمخیلی بهم لطف کردینحس خوبی داشت و خیلی مثبت بودبه نظرتون میتونم امیدوارم باشم بر ...

مرسی🤩 خیلی لطف کردی انشااله که خیره و امیدوار بمون آدم به همین امید زنده هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی زحمت ت ا ر و ت عدد۴۳

مخوب ببین این کارت برات اومد کارت «نوباوه چوبدست» پر از انرژی تازه و نویدبخش ماجراهای جدید برای توعه.این کارت میگه الان در آستانهی سفر یا تجربهای تازه هستی که ذهن و افق دیدت رو گستردهتر میکنه. تو تونستی بر ترسهای قدیمی غلبه کنی و حالا با اشتیاق منتظر افقهای نو هستی. خبر خوب تو راهه؛ چیزی که میتونه مسیرت رو روشنتر کنه نماد جوانی کوشا و پر تلاشه، یعنی انرژی و انگیزهت از تجربههات بیشتره و همین باعث میشه محدودیتها رو بشکنی شروع فعالیتهای جدید، آشنایی با افراد تازه و ورود اندیشههای نو میتونه زندگیت رو پر از فرصت کنه.خلاصهاش نوباوه چوبدست یعنی زمان ماجراجویی و آغازهای تازه رسیده؛ با اشتیاق و تلاش میتونی محدودیتها رو پشت سر بذاری و از فرصتهای جدیدی که سر راهت قرار میگیرن بهترین بهره رو ببری

منم دعا کن ی صلواتی حمدی چیزی بخون

و اینکه بیشتر جنبه سرگرمی نگاه کن

مخوب ببین این کارت برات اومد کارت «نوباوه چوبدست» پر از انرژی تازه و نویدبخش ماجراهای جدید برای توعه ...

عزیزم برای منم میگیری

۲۰تا صلوات فرستادم 🫂🫂💚

عدد هم باید بگم ؟ ۱۶

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

عزیزم برای منم میگیری ۲۰تا صلوات فرستادم 🫂🫂💚 عدد هم باید بگم ؟ ۱۶

آره

دستت درد نکنه

فطق الان دانشگاهم نمیرسم شب انشالله رفتم خونه طرفای ساعت ۱۱ ۱۲ یادآوری کن میگم بهت