2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب اسی این مال توعه:

کارت «پاپ» خیلی صریح جواب داده: خیر. این کارت داره بهت میگه که حتی اگر دیگران قدرت یا نفوذ زیادی داشته باشن، نباید کاری کنی که برخلاف باور و اعتقادات شخصیت باشه. تو خودت خوب میدونی درست و غلط چیه و نیازی نداری کسی عقایدش رو بهت تحمیل کنه.پیام اصلی این کارت اینه که باید به صدای قلبت گوش بدی؛ اگر با ایمان و صداقت جلو بری، هیچوقت خطا نمیکنی.خلاصهاش: جواب نیتت منفیست، چون مسیر درست اینه که به باورهای خودت وفادار بمونی و اجازه ندی فشار دیگران تو رو از راهی که قلبت میگه منحرف کنه

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

برا من تک نیت میگیری؟

خوب ببین این کارت اومده :کارت «راهبه» خیلی روشن جواب داده: بله. ااین کارت بیشتر به مسائل مربوط به بانوان و احساسات زنانه اشاره داره. یعنی اگر نیت یا مشکلی که داشتی به زنان یا موضوعات زنانه مربوط میشه، حل خواهد شد. «راهبه» نماد توجه به درون، آگاهی از احساسات و پیدا کردن نگرش مثبت برای رفع مشکلات شخصی یا مسائل دوستان مونثه. پیام اصلی کارت اینه که باید به احساساتت گوش بدی و با آرامش و درک عمیق، راهحل رو پیدا کنی. این مسیر نهتنها مشکل رو حل میکنه، بلکه نگاهت رو هم نسبت به زندگی و روابط روشنتر و مثبتتر میسازه.خلاصهاش: جواب نیتت مثبت هست؛ مسئله حل میشه، و با آگاهی از احساسات و صبر، آرامش و بهبود در راهه

فقط به این چیزا بیشتر جنبه سرگرمی نگاه کن

دوست داشتی برام صلوات یا حمد بخون مرسی

شاهدخت آتلانتیس

عدد۵۷ممنونم

خوب ببین برات کارت چوب دست اومد، کارت «یک چوبدست» خیلی پرقدرت و روشن پیام داده.این کارت نشونهی شروعهای بزرگ و موفقیتآمیزه؛ یعنی فرصتهای طلایی درست جلوی چشمته و هر چیزی که نیاز داری در دسترسه. فقط باید تصمیم بگیری و با تعهد و جدیت وارد عمل بشی.از نظر کاری و اجتماعی: ارتقاء جایگاه و پیشرفت شغلی در راهه.از نظر شخصی: تشکیل خانواده یا شروع رابطهای جدی و پایدار ممکنه اتفاق بیفته از نظر مالی: شروع تجارت یا پروژهای موفق که آیندهات رو محکمتر میکنه. تأکید کرده که وقت رو مغتنم بشمری؛ منتظر نباشی تا شرایط خودش تغییر کنه یا دیگران پیشی بگیرن. تو باید با طرحها و اقدامات تازه، مسیر رو بسازی. خلاصهاش: کارت یک چوبدست یعنی زمان عمل و شروع جدی رسیده؛ فرصتهای طلایی در دسترسه، و با تصمیم و تعهد میتونی هم در کار، هم در خانواده و هم در تجارت موفق بشی

خواستی دعام کن

خوب ببین برات کارت چوب دست اومد، کارت «یک چوبدست» خیلی پرقدرت و روشن پیام داده.این کارت نشونهی شروعه ...

حتما براتون دعا میکنم

خیلی بهم لطف کردین

حس خوبی داشت و خیلی مثبت بود

به نظرتون میتونم امیدوارم باشم برای انتقالیم؟

ممنونم

امیدوارم در زندگی همواره سعادتمند و رضایتمند باشین