2777
2789
عنوان

عزیزان بچم‌پوشکه سوخته چکارکنم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 83 پست
الان شستمش پماد هم زدم ولی وقتی داشتم میشستمش پی پی کرد 😑

اگه امکانت کم داری یه سطل یا همون تشت بزرگ بگیر با افتابه فقط مخصوص نی نی اب گرم کن بنداز داخل افتابه داخل اتاق تو تشت بشورش هر دفعه بعد عوض کردن پوشک

📌متولد ۷۷ نیستم 
برای جیش هم بشورمش

چون رود زود الان پی پی میکنه دیگه برای ادرار نمیخواد بشیوریش

من بچم وقتی خیلی بد میسوزه یکم از شامپو بدنش رو میزارم کف دستم و بین پاهاش رو باهاش میشورم و بعدش کالاندولا میزنم سریع خوب میشه

💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن بچه ؟روغن نباتی بزن به اونجاشم بزن اشکال نداره پسر من ۴ماهه اس هر روز میزنم هیچوقتم نمیسوزه حتی ...

پسر من 19روزس

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

پسر من 19روزس

اون سرماخورده شده که زیاد مدفوع میکنه رنگ مدفوعش اگه زرد باشه طبیعیه خیلی خوبه اگر رنگ سبز باشه سرماخورده شده بهش قطره سرماخوردگی بده بزارحالش خوب بشه تا سهماهگی نوزاد بدنش کش میاد حالش زیاد خوب نیست قطره بده تازیاد دستشویی نکنه یا تند تند عوض کن مای بی بی نکن مثل قدیم لاستیک کن و استر نخی بزار اگه نمیتونی بشوری بنداز دور.تنها راهش روغن نباتیه و عوض کردن تندتند پوشکه.یا زیرش چیزی بنداز بزار شب تا صب باز باشه هوا بخوره

اون سرماخورده شده که زیاد مدفوع میکنه رنگ مدفوعش اگه زرد باشه طبیعیه خیلی خوبه اگر رنگ سبز باشه سرما ...

متاسفانه لباس زیاد ندارع همش هم جیش میکنه و میره بالا پسره دیگه چه میشه کرد بجز روغن نباتی چه پمادی براش خوبه وازلین بچه چطوره

اون سرماخورده شده که زیاد مدفوع میکنه رنگ مدفوعش اگه زرد باشه طبیعیه خیلی خوبه اگر رنگ سبز باشه سرما ...

یعنی سردش شده زود زود دستشویی میکنه