2777
2789
عنوان

عزیزان بچم‌پوشکه سوخته چکارکنم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 83 پست
شاید بچه اسهال شده که روزی چندین بار دستشویی میکنه ، اگرم اسهال سوزنده پوستشو یعنی اسهالش عفونیه ، ب ...

پی پی ش رو حتما بشور

جیشش هم موقع تعویض پوشک بشور

اسهال نیست بچه منم روزی 5 الی 6 بار پی پی میکرد

شیر مادر خیلی سبکه و زود هضم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کرمم بزنی وقتی بچه خوب تمیز نشده معلومه میسوزه

اره ولی برای این سوختگیاین پماده عالیه من برا بچه داداشم یه دفعه زدم اونجاش از روز اولشم بهتر شد😍😂

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
در روز شش تا هشت بار پوشک عوض میکنم یعنی یبار دوبار بشورمش کافیه بقیه دستمال

ماه اول و دوم خیلی خرابکاری میکنن

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

اره ولی برای این سوختگیاین پماده عالیه من برا بچه داداشم یه دفعه زدم اونجاش از روز اولشم بهتر شد😍😂

الهی😘

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

سلام دستمال مرطوب استفاده میکنی موقع خرید بگو دستمال مرطوب بدون بو میخام.و بعداز اینکه بچه رو تمیز کردی با دستمال مطوب خاستی دوباره پوشک کنی روغن نباتی مایع استفاده کن کل محل سوختگی رو روغن بریز زیرش یه پلاستیک یا دستمال بزار که جایی روغنی نشه یا پوشک بزار زیرش بعد روغن نباتی بریز.واگر شیر خودتو میدی یکم از شیرت به پاهای بچه و جای سوختگی بریز بعد با دستمال کاغذی یکم خشک کن بعد یکمم تو پیاله شیر خوتو بدوش بزار یکم بمونه روش روغن میبنده با دستت به جایه سوختگی بکش.و اخرین مورد وازلین کل پاهاشو چرب کن بعد پوشک کن یعنی هر وقت ادرار کرد یا مدفوع کرد وازلین بکش روزی چندبار ضررنداره.

سلام دستمال مرطوب استفاده میکنی موقع خرید بگو دستمال مرطوب بدون بو میخام.و بعداز اینکه بچه رو تمیز ک ...

روغن بچه بزنم میشه به اونجاش

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔