2777
2789

بیاید تعریف کنید چیکار کرده که بخواد خودشو بالا بگیره جوری که دلت بشکنه یا تحقیر بشی؟؟ چیکار کرده

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی که اینطور رفتار میکنه اول از همه خودش حقیر میشه نه طرف مقابل.

اطرافیانم اینطور نیستن .

فقط یدونه اشنا داشتم که خیلی اهل خودنمایی و پز بود . البته که باعث ناراحتیم نمیشد چون سطح بالایی نداشتن و این پز دادن ها باعث میشد یکم حس خوب بگیرن بخاطر همین منم تو پز دادن بهشون کمک میکردم 😅

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

من 12 سالم بود و هر بچه ی 12 ساله ای به تیپ خودش زیاد نمیرسه * من اینطوری بودم بهم گفت اینطوری که تو میای بیرون بهمون چیزی نمیفروشن جالبه وضع مالی ما بهتره ولی دهنشون نمیبدن و به همه توهین میکنن اگه برات سواله که جواب کارشونو دادن نه روز بع روز هم داره وضعشون بهتر میشه و ارثمونم خوردند:/

من 12 سالم بود و هر بچه ی 12 ساله ای به تیپ خودش زیاد نمیرسه * من اینطوری بودم بهم گفت اینطوری که تو ...

کلا خانواده پدریم اینطوری هستند که تخریب میکنن و گالشؤن زیپ نداره بیچاره ی دختر عمه دارم وضعشون زیاد خوب نیست هی از تیپش ایراد میگرن

پز نبود ولی جاج فیس شدم اینطوری بود که خاله ی مامانم مهمونی گرفته بود و اون یکی خاله مامانم مثل منگلا فیلم میگرفت از اول داشتن تعریف خانومی دختر دایی مامانمو میکردن چون جلو مهمونا هي کار میکرد و سر سفره اصلا نیومد مثلا داشت کار میکرد مامان بزرگ من خیلی پیکمیه چون خواهر برادراش داشتن از اون تعریف میکردن هي از اون تعریف میکرد بعد من نمیخواستم تو فيلمه باشم اومدم پاشم ی دادی زد بشين سر جات عینکتم در بیار توی عکس خوشگل بشی مثل ترنم هیچوقت نمیبخشم