2777
2789

دختر من کمی خجالتیه

و نمیتونه توی جمع خودش و استعداداش رو اونطور که هست بروز بده

برای همین بعضی افراد که کمتر میشناسنش فکر میکنن به اندازه کافی و اندازه سنش زرنگ و دانا نیست

یه بار رفتیم خونه دختر عموی شوهرم بعد از حدود یه ساعت که دخترم رو برانداز کرد گفت ماشالله دختر فلانی چقددددر زرنگه چقدر باهوشه چقدر فلانه و... از دختر شما هم یکسال کوچیکتره

و واقعا حس کردم دخترم با وجود سن کمش یه حوری شد

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عقل ندارن عزیزم شعور ندارن

دقیقا

به شعور برمیگرده

هر بچهای یه حوره اگه مقایسشون کنیم به مرور تخم حسادت توی وجودشون کاشته میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده از فهم کمشونه منم چند روز پیش خونه ی داییم بودیم پسر داییم به برادر زادش می گفت صد و هشتاد بزن روی دستات راه برو بعد روشو به پسر من می کرد می گفت تو بلد نیستی صد و هشتاد بزنی بلد نیستی روی دستات راه بری ( بچه ی من با نوه ی داییم هردو همسنن هشت سالشونه )

حرفت درسته ولی نمیشه در دهن مردم رو بست که .

به جاش توی همچین موقعیت هایی همون لحظه دخترت رو بغل کن و ببوس و بگو خدا دختر فلانی رو حفظ کنه ولی من که یه تار موی دخترم رو با دنیا عوض نمیکنم ، دخترم دقیقا همون بچه ایه که من همیشه میخواستم و من بهش خیلی افتخار میکنم

اینجوری هم طرف دیگه به خودش جرئت نمیده جلوی شما از این حرفا بزنه به دخترت ، هم حمایتی که از دخترت کردی زهر حرفای اون رو گرفته و حال دخترت رو خوب کرده

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خیلی بده از فهم کمشونه منم چند روز پیش خونه ی داییم بودیم پسر داییم به برادر زادش می گفت صد و هشتاد ...

دقیقا برادرشوهرمنم همین کارو میکنه

دخترش ۱۱ سالشه جدیدا میره کاراته مجبورش میکنه توی جمع فن بزنه که بتونه پزشو بده و بگه به به چه دختر زرنگی دارم من دخترم یک سال ژیمناستیک رفت خیلیم راه افتاده بود هیچوقت از نخواستم توی جمع هنرنمایی کنه

برادرشوهرم انقد با دخترش جر و بحث کرده که توی سن ۱۱ سالگی مثل یه مادربزرگ ۸۰ ساله غر میزنه و غیبت این و اونو میکنه اونوقت فکر میکنه راه درست تربیت اونطوره و ما همه بچههامونو بد بار اوردیم

من نمیگم ما صددرصد کارمون درست بوده ولی اصلا چرا باید با هم مقایسه بشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرفت درسته ولی نمیشه در دهن مردم رو بست که . به جاش توی همچین موقعیت هایی همون لحظه دخترت رو بغل کن ...

آره درسته خودم باید رفتارمو درست کنم که اونا اینطور نگن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا برادرشوهرمنم همین کارو میکنهدخترش ۱۱ سالشه جدیدا میره کاراته مجبورش میکنه توی جمع فن بزنه که ب ...

دقیقا یا سری قبل همین پسر داییم دوباره مقایسه می کرد برادر زادش چند ماه از پسر من کوچیکتره هی به پسر من می گفت تو که بزرگتری چرا قدت کوتاه تر مونده خوب مگه بچه دست خودشه هی تکرار می کنی 😐

دقیقا یا سری قبل همین پسر داییم دوباره مقایسه می کرد برادر زادش چند ماه از پسر من کوچیکتره هی به پسر ...

از همین الان کاری میکنن بچه اعتماد بنفسش ضعیف بشه😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40