2777
2789

به قدری افراد لوزر و سطح پایین هست که واقعا نمی دونم چی بگم

به زندگیم حسادت میکنن

فکر میکنن فیکم

فکر میکنم عموم جامعه همین نظر رو نسبت به من داشته باشه

به هر حال طبقه پایین اجتماع چون نمیتونه وارد طبقه بالا تر بشه

سعی در تخریب اون طبقه میکنه

و خدا رو سپاسگزارم که منو رو در شرایطی که هستم قرار داده🌹💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی از کیس های مشابه داخل مرکز رواپزشکیمون داشتیم عزیزم

میگفت من ۹۹۰ میلیارد پول دارم که گذاشتمش داخل دادگستری

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

😒هعی

دنیام قشنگ تر شد از وقتی شروع کردم به دوست داشتن خودم🤍💘🫂🫠🤍سیاهم… قشنگ مثل شبِ آروم،دلنشین مثل شکلات تلخ،گرم مثل آفتاب روی پوست.سیاه قشنگه و من زیباترش می‌کنم. 🖤✨رنگم هویتمه، غرورم، و داستانم را روایت می‌کنه.درونم پر از نور و قدرته، و هر روز با همین رنگ، دنیای خودم رو می‌سازم. 🌟🖤

آخه اینجا هر کی خیلی خوشبخت بود تهش فیک بود.تو واقعیت آدم خوشبخت زیاده ولی نمیان اینجا بگن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اصلا ندیدم کاربریتونو

اولین بار

در کل ببخشید ها ولی کسی که حسرت چیزی داره جار میزنه اونو

انسان جا سنگین متواضع هست

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یکی از کیس های مشابه داخل مرکز رواپزشکیمون داشتیم عزیزم میگفت من ۹۹۰ میلیارد پول دارم که گذاشتمش داخ ...

اصلا جریان چیه سطح چیه

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

عزیزم هرکسی توی این دنیا صندلی خودش و جایگاه خودش رو داره چرا باید یکی به یکی دیگه حسودی کنه وقتی خودش موقعیت داره

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

دقیقا آدم باید سکوت کنه به همه چیز حسادت میکنن این ملت

حالا چی گفتی مگه؟تاپیک هات معمولی بود که تا اونجا که دیدم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ببند بابا

با رشته حلیم پزی

یا پشت کنکوری

هی تاپیک میزنید پزشکی فلانه بیساره

یه مشت بدبخت توهمی

جای این شر گوییات برو بشین درستو بخون الان که سال پنجمه پشتی

ششمی رو پشت نمونی