2821
2789
عنوان

تعرض

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 66 پست

اگر به کسی نگی تا آخر ذهنت درگیر هست به نظر من حتما بگو اگر بدنت کبود شده همین الان کبودی ها را نشون بده تا همه بفهمند راست میگی ، اون حتی به دست پات هم نیافتاده که به کسی چیزی نگی .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم واقعا هم نمیشه به کسی گفت اما فقط با گذر زمان از یادت میره شمارشو بلاک کن حتی برای معذرت خواه ...

خيلي ناراحتم بلاكش نكردم اما چند باري جلوي زنش بهم زنگ زده بود ومن جواب ندادم به زنش گفته بود فلاني چرا جواب منو نميده زنشم فك ميكنه مثل برادره برام

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
بايد برم به نظرم چون ذهنم داغونم كرده كلا

باز خوبه ببخشید میگم شلوارتو کشیده پایین وکاری نکرده.انگار فقط می خواسته نگاه کنه.

کاش داد وبیداد میکردی .میگفتی برو گم شو به مامانم میگم و....

مرتیکه عوضی

خيلي ناراحتم بلاكش نكردم اما چند باري جلوي زنش بهم زنگ زده بود ومن جواب ندادم به زنش گفته بود فلاني ...

وقتی بلاکش نکردی اون فکر میکنه شاید خوشت اومده قاطعانه برخورد کن اون مجرم هست نه تو .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
خيلي ناراحتم بلاكش نكردم اما چند باري جلوي زنش بهم زنگ زده بود ومن جواب ندادم به زنش گفته بود فلاني ...

همین الان بلاکش کن سعی کن تو محیط هایی که اون هست نری وقتی اومد خونتون بخوابی دوری کن هر جور شده

نگاهش نکن جواب نده

فارغ ز غوغای جهان

میتونی به خانوادت بگی ولی نه کامل و با جزئیات

در این حد بگو که مثلا فلانی اون روز که آمد دست انداخت گردنم حس کردم میخواد اذیت کنه و حس بدی از رفتارش گرفتم زود بیرونش کردم .

در همین حد بگی کافیه

بگو که خانوادت در جریان باشن که اگه از الان به بعد بیشتر و وقیحانه تر خواست پیشروی کنه خانوادت پشتت باشن و بتونید کامل قطع رابطه کنید

نه نذاشتم بخدا من همچين دختري نيستم اخه حتي من جلوي مامانم شلوار عوض نميكنم در اين حد خجالتيم اما او ...

خوب شلوارت و درآورد برد رو تخت ولی کاری نکرد ؟ اگه کاری کرده باید بری شکایت کنی احتمالا حالت طبیعی نبوده گفته دارم چیکار میکنم اگه کاری کرده کوتاه نیا یه دکتر برو حتما بعد شما چجوری اینو راه دادید خونه مرد غریبه رو اصلا برادرتم باشه خونه کسی نباشه نباید تنها باهاش بمونی

صمیمیت با نا محرم این پیامدها را داره .حالا خدا را شکر کن کار به جاهای باریک نرسید .دیگه گذشته ها گذ ...

من الان وقتي نگاهاشو ميبينم ميترسم

من واقعا نميدونستم اينجوري ميشه من كلا همين طوريم با همه ميگم وميخندم اخه

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

عزیزم من متوجهم که چقدر الان گیج و ناراحتی از این مسئله

باید یه چیزی و بدونی اونم اینه که تو اصلا اصلا مقصر نیستی

این اقا با نیت قبلی اومده و چون مقاومتت و دیده ادامه نداده براش دردسر نشه اما مهمه که حتماااااا به والدینت بگی به هر قیمتی که فک میکنی ممکنه تموم بشه به مادرت بگو این ماجرا رو

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا