2789
عنوان

تعرض

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 66 پست
میتونی به خانوادت بگی ولی نه کامل و با جزئیات در این حد بگو که مثلا فلانی اون روز که آمد دست انداخت ...

خانواده من فقط مامانمه واگه اون هم بدونه واقعا ناراحت ميشه تحمل ناراحتيشو ندارم

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
خواهرم همین بگو بخندها دلها را وسوسه میکنه .این ذات مردهاست و عده کمی که نیروی ایمان قوی و یا نفس قو ...

از اين به بعد حواسم بيشتر جمعه كمتر ميخندم حرف ميزنم

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اگ ب خانواده ات نگی مرتیکه عوضی دوباره میاد سراغت چون حریص شده و تو ساکت موندی فک میکنه ب کسی نمیگی اول بلاک کن دوم قطع رابطه مشاوره برو ب خانواده ات هم بگو هرموقع اومد چه با خانومش بود جه نبود درو باز نکن بیچاره زن آیت گاگول نمیدونه شوهرش هول بیش نیست 💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها همين كه اينجا گفتم خيلي ارومم كرد من نه دوستي دارم كه بهش بگم نه خواهري نه چيزي فقط يه مادر دارم كه اونم نميخوام بدونه ناراحت شه

من تنهايي بايد خودم از پسش بربيام

همين كه اينجا شما كمكم كرديد واقعا ذهنم اروم شد

بلاكش نكردم ولي ديگه جوابشو نميدم رفتارم در حد يه سلام سادس كه كسي چيزي نفهمه

ههمینطوری شل گرفتی که شلوارتو کشیده پایین

مردها از بگو مگو و بحث کردن با زن خوششون میاد.

عزیزم پیش بینی من اینه دفعه بعد میاد ازت عذرخواهی میکنه میگه ببخشید دست خودم نبود و فلان برای اینکه اعتماد تورو جلب کنه.

دفعه بعد هم راحت تر بهت تعرض یا چه بسا تجاوز میکنه چون میدونه به کسی نمیگی و نهایتا بعد از تجاوز فوقش بلاکش میکنی 😂

ببین گردنت رو بوسید چیزی نگفتی

شلوارت رو کشید پایین

توی این مرحله کاری نکنی دفعه بعد رابطه کامل برقرار میکنه باهات.

دختر 25 ساله هستی اگر عقب مانده نیستی دیگه زنش بچشه اش و شوهرش رو توی خونه راه نمیدید.

یه چیز کوچیک رو بهانه کنید و باهاشون قهر و قطع رابطه کنید. ضمن اینکه حتما حتما حتما به مادرت بگو هر چند که ناراحت بشه

این نیز بگذرد .....

سلام

عزیزم من روانشناسی خوندم و در این زمینه زیاد مشاوره میدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم مجازی بدون هزینه

یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗     تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی 

مشکلتونم خداروشکر تجاوز نبود این خوبه

اما هم میشه با راهکار جلوش کامل گرفت و فکر خیال تموم بشه و هم میشه بدون کارشناسی رفتار کرد جوری که متأسفانه به تجاوز و سو استفاده برسه و تموم نشه

یکی بود یکی نبود غیر از خدای مهربون هیچ کس نبود...💗     تراپیست با مدرک لیسانس روانشناسی